Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ty wiesz o innych krajach? Red Nose Day - słyszałeś?

Nigdzie nie jest to na taką skalę i generalnie to co robi Owsiak budzi podziw na całym świecie. Tak ,to co robi Owsiak a nie to co robi rydzyk.

A tak na miły dzień dla ciebie staszek : jarosław ci w andrzeja staszku.

Tak tak podziw na Świecie to budzło jak  PO za pośrednictwem Kulczyka  wyprzedawała im za bezcen naszą gospodarkę :P :P B) 

Opublikowano

Żenujące, niskie, małostkowe i zwyczajnie chamskie! Wymazać na montażu serduszko #wośp . Konsekwencje chorej polityki@KurskiPL https://twitter.com/PiotrWitwicki/status/820931424694005761 

@ArkadiuszMyrcha 
TVP informowała o WOŚP i nie wycinała serduszek. Tajemnicze zniknięcie z kurtki pana Posła musiało być robotą Belzebuba

Opublikowano

Jeżeli liczba śledzących ten temat jest prawdziwa-ponad 200-miejcie proszę odwagę cywilną i napiszcie -dałem, nie dałem na WOŚP i dowiemy się jak jest na prawdę.Czy "popleczników złodzieja" jest garstka czy może też jest nas dużo.Chodzi o krótkie tak lub nie-bo może błądzę i trzeba się" nawrócić" ;)

Opublikowano

Dałem , bo uważam że trafiają tam gdzie trzeba , wystarczy wizyta w pierwszym lepszym szpitalu .

Opublikowano (edytowane)

@marekfarmer myśli, że jak nazmyślasz i oskarżysz mnie o nie rozumienie czytanego tekstu to coś z tego wyjdzie. Za głupi na to jesteś. Bo wychodzi na to, że uparcie udowadniasz, że ty nie rozumiesz co ja piszę. I jeszcze to pogrubionym tekstem pokazujesz.

Ty napisałeś:

Ja w szpitalu bardzo  rzadko  bywam  i  jeszcze się  nie spotkałem aby na którymś  ze sprzętów  którym byłem badany było  serduszko

Ja cię zapytałem:

Skoro w szpitalu rzadko bywasz to skąd wiesz, że w twoim najbliższym takiego sprzętu nie ma

Potem ty zadałeś to głupie pytanie:

Zacytuj  mi  gdzie  w tym  poście  napisałem  że  sprzętu  wośp  Niema ?????

Sęk w tym, że ja nigdzie nie pisałem, że ty napisałeś, że takiego sprzętu w szpitalach nie ma. Ja cię zapytałem, że skoro rzadko w szpitalach bywasz to skąd wiesz, że nie ma? To jest pytanie a nie stwierdzenie. Ale dla ciebie jako nie rozumiejącego czytanego tekstu to pewnie bez różnicy. Chcesz kompromituj się dalej. Albo pokaz mi, gdzie napisałem, że ty napisałeś, że takiego sprzętu w szpitalach nie ma. Bo jak pisałem wyżej po raz kolejny próbujesz przekręcić moje słowa. Coś tam sobie wymyślasz, próbujesz z tym się spierać. A takie praktyki to już bada medycyna. jak ktoś sobie wymyśla i się z tym spiera to jest temat dla psychiatrii.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Dałem , bo uważam że trafiają tam gdzie trzeba , wystarczy wizyta w pierwszym lepszym szpitalu .

Ja dałem na Caritas  też uważam że trafią tam gdzie trzeba B)

Opublikowano (edytowane)

Ja w ta jedna niedziele roku daje na WOSP zamiast na tace w kosciele, Czarni od tego nie zbiednieja

Podobno Owsiak zebral znowu rekordowa sume, Czyzby podly narod nie dal sie zindoktrynowac i zrobil na przekor PIS? Moze dali bo dostali 500+? :D

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

No tys piknie B) Staszek .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

staszek dzieciaku żeby tyle płacić składki zdrowotnej na dwie osoby to musiałbyś mieć z 150 ha  :D  :D  :D

widać  że nawet kłamać nie potrafisz  ;)

Ta widać jakie masz pojęcie kartoflu  nO ALE SKĄD MASZ TO WIEDZIEĆ JAK TATA cI NIE POWIEDZIAŁ

Mam 50 ha więc kwartalnie płacę 300

Opublikowano

ile płacisz ? od kiedy to małorolni płacą składkę na ubezpieczenie zdrowotne ? 

za was opłacało i opłaca państwo czyli inni podatnicy 

wiem , wiem staszek płacisz podatki wydajać 500 +  :D

Małorolni płacą za siebiie i za tych wszystkich którzy kupili ha przeliczeniowy by KRUS opłacać B)

Opublikowano

Ja w ta jedna niedziele roku daje na WOSP zamiast na tace w kosciele, Czarni od tego nie zbiednieja

Podobno Owsiak zebral znowu rekordowa sume, Czyzby podly narod nie dal sie zindoktrynowac i zrobil na przekor PIS? Moze dali bo dostali 500+? :D

a to pis zabrania dawać na wośp.?

przecież para prezydencka też coś przekazała na licytacje wośp.

ja co roku coś tam daję i na wośp i carytas i sms czasem wyślę, lepiej dawać niż potrzebować .tym się kieruję.

Opublikowano

takie byznesmeny a nawet nie wiedzą od czego zależy wysokość składki na ubezpieczenie zdrowotne

składka na ubezpieczenie zdrowotne wynosi za każdą osobę ubezpieczoną w gospodarstwie rolnym 1 zł miesięcznie za każdy hektar przeliczeniowy użytków rolnych w gospodarstwie.

Opublikowano

No teoretycznie tak , ale najlepsze jest że liczą też ha z całych działek które są w udziałach . Normalnie następny debilny przepis oderwany od życia.

Gość marekfarmer
Opublikowano

@marekfarmer myśli, że jak nazmyślasz i oskarżysz mnie o nie rozumienie czytanego tekstu to coś z tego wyjdzie. Za głupi na to jesteś. Bo wychodzi na to, że uparcie udowadniasz, że ty nie rozumiesz co ja piszę. I jeszcze to pogrubionym tekstem pokazujesz.

Ty napisałeś:

Ja w szpitalu bardzo  rzadko  bywam  i  jeszcze się  nie spotkałem aby na którymś  ze sprzętów  którym byłem badany było  serduszko

Ja cię zapytałem:

Skoro w szpitalu rzadko bywasz to skąd wiesz, że w twoim najbliższym takiego sprzętu nie ma

Potem ty zadałeś to głupie pytanie:

Zacytuj  mi  gdzie  w tym  poście  napisałem  że  sprzętu  wośp  Niema ?????

Sęk w tym, że ja nigdzie nie pisałem, że ty napisałeś, że takiego sprzętu w szpitalach nie ma. Ja cię zapytałem, że skoro rzadko w szpitalach bywasz to skąd wiesz, że nie ma? To jest pytanie a nie stwierdzenie. Ale dla ciebie jako nie rozumiejącego czytanego tekstu to pewnie bez różnicy. Chcesz kompromituj się dalej. Albo pokaz mi, gdzie napisałem, że ty napisałeś, że takiego sprzętu w szpitalach nie ma. Bo jak pisałem wyżej po raz kolejny próbujesz przekręcić moje słowa. Coś tam sobie wymyślasz, próbujesz z tym się spierać. A takie praktyki to już bada medycyna. jak ktoś sobie wymyśla i się z tym spiera to jest temat dla psychiatrii.

Nie  dość  że  nie umiesz  czytaj  ze  zrozumieniem  to  jeszcze  pisać

:D :D :D

Żal  mi ciebie 

Pisanie  Skąd  wiem że niema 

świadczy jasno  że napisałem że  NIE MA

Ale  dobra  nie pisałeś   bo  widzę  że  tego  nie ogarniasz 

:lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Jeżeli liczba śledzących ten temat jest prawdziwa-ponad 200-miejcie proszę odwagę cywilną i napiszcie -dałem, nie dałem na WOŚP i dowiemy się jak jest na prawdę.Czy "popleczników złodzieja" jest garstka czy może też jest nas dużo.Chodzi o krótkie tak lub nie-bo może błądzę i trzeba się" nawrócić" ;)

DAŁEM a co sobie będę żałował  :P  :D

Gość marekfarmer
Opublikowano

Trump  pomylił  Tuska z Juncersem

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

:lol:

Opublikowano

Skończ z tymi Amerykańcami bo jak słyszę o nich to mi ciśnienie skacze B)

Opublikowano

Nie  dość  że  nie umiesz  czytaj  ze  zrozumieniem  to  jeszcze  pisać

:D :D :D

Żal  mi ciebie 

Pisanie  Skąd  wiem że niema 

świadczy jasno  że napisałem że  NIE MA

Ale  dobra  nie pisałeś   bo  widzę  że  tego  nie ogarniasz 

co pajacujesz ?... masz jakiś dokument z kontroli że nie ma tam sprzętu z serduszkiem ? 

na jakiej podstawie to stwierdzasz ? najpierw piszesz że rzadko bywasz,  to wynika jasno że zmyślasz wygodne sobie fakty i tyle bo niby z skąd to wiesz ? 

Opublikowano

co pajacujesz ?... masz jakiś dokument z kontroli że nie ma tam sprzętu z serduszkiem ? 

na jakiej podstawie to stwierdzasz ? najpierw piszesz że rzadko bywasz,  to wynika jasno że zmyślasz wygodne sobie fakty i tyle bo niby z skąd to wiesz ? 

Chłopie a czy to jest istotne czy z serduszkim czy bez? Jak ratuje życie to nie ma znaczenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v