Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

tylko krowa...

http://www.wiocha.pl/1312700,Jacek-Kurski-czesto-zmienia-zdanie

nie wiem czy uwierzycie ale takze kaczynscy dostali swoja gazete-express wieczorny to byla najlepsza popoludniowka prl, u nas w sobote rano to kolejka ustawiala sie po piatkowe wydanie. i w ciagu kilku miesiecy ja wykonczyli.....

chyba nie wiecie ze tvn od pol roku ma nowego wlasciciela i to hamerykanskiego a na dodatek pszenno-buraczanego. i jakos nic sie nie zmienia-widac i na taka propagande jest popyt

Opublikowano

Dla fanatycznych wyznawców PO i UE jedyne niezalerzne media to TVN i Wyborcza .Wzorem bezstronnych i apolitycznych dziennikarzy są Lis , Michnik i Olejnik . A reszta to propaganda .             Tomasz Lis skarży się ,, wolnym , niezalerznym i poprawnym politycznie '' mediom Niemieckim https://www.youtube.com/watch?v=SYYMKjCdtZM   

Taki człowiek jak Lis nie jest dziennikarzem to jest dla mmnie szmata

Opublikowano

Jacuś to nie do mnie, lecz kompetentnej osoby pytanie. Wyświetla mi się tylko komunikat:cierpliwie oczekiwać...

Już masz mnie dość ? :P:D A ja Cię lubię ..

Oj "bój się" jak możesz mnie podejrzewać o brak zrozumienia.....powiedzmy artystyczna interpretacja...

...I ten protekcjonalizm ciągły z Twej strony... ;)

Opublikowano (edytowane)

Znaczy że masz kiepski komputer albo słaby internet bo mnie buforuje się w parę sekund .Pewnie używasz jakiegoś marnego laptopa :D Każdy komputer stacjonarny od 1600 zł do 1800 zł bez problemu radzi sobie z takim czymś równie szybko o ile nie pochodzi z Allegro albo super marketu czy innych tego wynalazków a został poskładany .Wiem o czym piszę bo składam znajomym i nie tylko komputery

Edytowane przez akko
Opublikowano (edytowane)

Myślę że to starożytni grecy przynieśli do nich ten zwyczaj i mają go do dzisiaj .Przecież te ziemie były podbite przez Aleksandra wielkiego a jak wiadomo on lubił chłopców .

Edytowane przez akko
Opublikowano

Dziwne że go dopuścili .Zwolennicy ,,pislamu" powinni oprotestować to do Kurskiego bo gość skończył pracownię radiową polsko-amerykańskiego studium dziennikarskiego .Przecież ,,pislamiści" wiedzą że w ,,hameryce" wszystkie gazety i tv mają żydzi .To niepojęte dla nich bo będzie przedstawiał żydowski punkt widzenia :D Co na to Macierewicz i prezes Kaczyński ? Przecież to jawnie zakamuflowana nacja polaka gorszego sortu :D

Opublikowano

następni, po niemcach, nauczyciele demokracji

Polityczna poprawność doprowadzona do szaleństwa. FIFA w filmiku prezentującym kandydatów do Złotej Piłki wymazała napis z opaski Neymara, w której świętował wygranie Ligi Mistrzów. Czy piłkarz ma prawo w ogóle mieć własne poglądy, w tym religijne? A może trzeba zapytać zupełnie inaczej: czy FIFA ma prawo ingerować w religijność zawodnika?

CYdx6DyWEAAuOFd.jpg-large-640x361.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Od lat 90 ubiegłego wieku wiele krajów trawi ta choroba by nie nazywać rzeczy po imieniu lub nie mówić nie pokazywać 100% faktów takimi jakie są .Pamiętam jak w UK wyleciała z pracy stewardessa tylko dlatego że miała ma szyi krzyżyk i ciapakom się to nie podobało .Zresztą na stołówce w college gdzie uczęszczałem nie można było zjeść niczego normalnego bo wszędzie były na żarciu napisy że to halal .Mam nadzieję że w PL nigdy do tego nie dojdzie .UK jest już prawie stracone .Dogorywa jeszcze kilka katolickich szkół gdzie o dziwo byłem zdziwiony że jednym z warunków przyjęcia moich bratanków było pytanie czy mają chrzest .Podałem im stronę parafii i osobiście kontaktowała się szkoła z księdzem w Polsce gdzie mieli chrzest

Edytowane przez akko
Opublikowano (edytowane)

@akko I w tym miejscu napisałeś prawdę ale w poprzednim swoim poście to się z nią minąłeś .Co ma powiedzieć Macierewicz i Kaczyński jak oni z tej samej gliny ulepieni co właściciele amerykańskich mediów,nie wspomnę o Dudzie obchodzącym Chanukę.

Edytowane przez miszka16
Opublikowano (edytowane)

@akko I w tym miejscu napisałeś prawdę ale w poprzednim swoim poście to się z nią minąłeś .Co ma powiedzieć Macierewicz i Kaczyński jak oni z tej samej gliny ulepieni co właściciele amerykańskich mediów,nie wspomnę o Dudzie obchodzącym Chanukę.

Nic się nie minąłem jeśli chodzi o Kaczyńskiego i Macierewicza .Ten pierwszy ma paranoję i wszędzie widzi obcokrajowców (potomków Niemców ,żydów itd) choć sam jest żydem ukraińskiego pochodzenia i miał w rodzinie funkcjonariusza NKWD co prześladował polaków .Drugi (Macierewicz) ma znowu paranoję obsesyjną tropienia zamachów i ubeków ,choć sam był w przybudówce PZPR i był donosicielem UB .Tak że jest między nimi rozbieżność bo są chorzy na dwie różne paranoje Edytowane przez akko
Opublikowano

A co ma w sobie Kwaśniewski, Miller , Palikot może badania byście jakieś zlecili żal Panowie

Opublikowano

Ani w jednym ani w drugim nic dobrego nie widać , nienawiść, zawiść , niepohamowana chęć zemsty i odwetu która przysłania zdrowy rozsądek 

Nie będzie żadnej zemsty. Smoleńśk i zamach był im na rekę by przekonać do istnienia nieokreślonych sił nieczystych i w ten sposób zebrać sfrustrowany elektorat. Paradoksalnie Lech ginąc w katastrofie wyrządził Jarkowi straszną krzywdę (na płaszczyźnie osobistej) i najwiekszą przysługę dając mu tematy polityczne.

Opublikowano

W czasie rządów PO kilkadziesiąt osób, w tym dziennikarze, którzy ujawnili aferę taśmową i ich rodziny, było inwigilowanych przez dwie specjalne policyjne grupy. Wobec siedmiu funkcjonariuszy biorących w tym udział wszczęto postępowania dyscyplinarne – dowiedziała się „Rzeczpospolita”.

tyle się naopowiadali bajeczek o złymi PiS-ie, a tu taki zonk :)

Opublikowano

W czasie rządów PO kilkadziesiąt osób, w tym dziennikarze, którzy ujawnili aferę taśmową i ich rodziny, było inwigilowanych przez dwie specjalne policyjne grupy. Wobec siedmiu funkcjonariuszy biorących w tym udział wszczęto postępowania dyscyplinarne – dowiedziała się „Rzeczpospolita”.

tyle się naopowiadali bajeczek o złymi PiS-ie, a tu taki zonk :)

brawo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v