zetor 7745 stracił moc i zgasł
-
Podobna zawartość
-
Przez mds212
Witam chciałbym sie spytac od czego sa te kontrolki na desce o góry po lewej stronie. 1 jest od migaczy bo mi miga niezaleznie lewy czy prawy 3 mi mryga jak sie właczy migacz i jest podpieta przyczepa a reszta? Bo chciałbym je podłaczyc bo ja lubie jak wszystko co jest zeby chodziło
-
Przez zetoreXPL
Zastanawiam sie nad remontem Zetora 7745. Na internecie znalazłem kilka zestawów naprawczych (Zetor, Mahle , Kolbenschmidt).Pytanie jaki będzie najlepszy, może ktoś z Was zakładał i ma jakies doświadczenie. I czy brać na 3 czy na 4 pierścienie.
Dziękuję i czekam na odpowiedzi
-
Przez El_Chapo2812
Witam, zamierzam kupić używanego Zetora 7745 lecz nie ma on zrobionej instalacji pneumatycznej, jest tylko kompresor.
Orientuje sie ktoś z was jaki byłby kosz takiej całej instalacji?
-
Przez Majes897
Witam. Dziś podczas orki po dłuższej pracy podnośnik zaczął mieć problemy z unoszeniem. Na koniec, gdy już robiłem poprzyczniak ledwie co już poradził pług 3 skibowy ( likwidacja ugoru na górach, żeby później nie było dlaczego tylko 3 skiby ). Zauważyłem również że jak już na koniec chciałem podnieść to tak jak by podnośnik próbował unieść ( tak jak by unosił lekko i opuszczał ). Olej jest, stan się zgadza. Co może być tego powodem ? Dodam że pompa była wymieniana rok temu.
Z góry dziękuję, pozdrawiam.
-
Przez Gość
Najlepiej na duzych kolach r34 z dobrymi oponami sprawny ale może być do poprawek lakierniczych tel 535231850
-

Rekomendowane odpowiedzi
Przeniesienie napędu Oslona piasty
Zetor 5245