-
Podobna zawartość
-
Przez michalnh
https://www.olx.pl/oferta/plandeka-plandeki-uwaga-promocja-solidne-CID757-IDiQFQJ.html
Plandeki polecam!
-
Przez same110
Witam
Stoję przed wielkim.dylematem która z pras wybrać między Kverneland A krone
Która z maszyn będzie lepszym wyborem .Nie znalazłem.żadnej.opinie o.takowym modelu 6250 Kvernelanda.Jesli ktoś.taki posiada lub sąsiad prosiłbym o kontakt na pw
Z drugiej.strony Fortima to dawny roundpack sprawdzony ale jednak.Fortima to nie też kropka w kropkę
Dziękuje za rady
Pozdrawiam
-
Przez agrofoto
Temat poświęcony żywieniu drobiu. Co należy dodawać do diety, czego unikać itp. Czekamy na Wasze opinie, sugestie i dobre rady, które mogą przydać się innym.
-
Przez filip12376
Witam!
Chciałbym zaprojektować i stworzyć osprzęt widłowy do balotów słomy. Osprzęt ma być montowany do ładowarki teleskopowej Weidemann T5625 CX80. Wstępnie udało mi się naszkicować coś takiego jak w załączniku. Widły mają służyć do zwożenie pięciu balotów z pola na raz.
Moja propozycja posiada sekcje rozsuwaną oraz możliwość podnoszenia. Po załadunku dwóch balotów na sekcje podnoszoną podjeżdżałbym do trzech kolejnych podniósł do góry dwa poprzednie i załadował trzy kolejne. Tak załadowane 5 zawiózł na początek pola.
Chciałbym poznać Wasze opinie lub propozycje usprawnienia.
-
Przez robal54
Fajna prosta maszyna szybko pościeli i tak rozdrobnione że kopytami do kanału tak szybko nie zgarną .Szkoda że niema odpowiednika polskiego . Rębaków to jest pełno, a takiej maszyny nasze firmy nie mogły by wprowadzić na rynek .Zachodnie to mają cenę zaporową a na polską to może było by stać.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Skrzynia EC w T5.110 szarpie na 7 i 11 biegu
KWS Fidalgor