Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dziś pytałem o deutza 5110r klima, szersze ogumienie na spawanych felgach, komplet świateł, przedni tuz, zwiększony udźwig tuz, szyberek, szedzenie pasażera, rewers elektrohydrauliczny, ehr,drugi tryb pracy kierownicy (nie pamiętam jak to się nazywało) i parę jeszcze "drobiazgów" powiedziano mi 250 tys brutto. to jest dobra cena?

Opublikowano

zna ktoś cenę df 90.4G rewers hydrauliczny i skrzynia 16x16 lub 20x20 albo jego czerwony odpowiednik same explorer ?

z tej serii pytałem o 110  i wyszło 190 tys brutto także dobrych parę tysięcy taniej model o który pytasz

Opublikowano

JD 6115

Dwa wyjścia hydrauliki opony 420p 520t

podnośnik 4,9t

klima 

siedzenie pneumat

196 tys netto

Mają dobry kredyt jak wpłacisz 50% po 7 latach oddajesz 6500 zł odsetek 

nie jestem dealerem szukałem takiego ciągnika 

pozostałem przy czerwieni.

ale mam fajnego sprzedawcę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v