Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Valtra T153 hitech, 300 netto z przednim tuzem i womem, amortyzacja osi i kabiny, pełną hydrauliką,siedzeniem pneumatycznym i kilkoma innymi bajerami

Opublikowano

Valtra T153 hitech, 300 netto z przednim tuzem i womem, amortyzacja osi i kabiny, pełną hydrauliką,siedzeniem pneumatycznym i kilkoma innymi bajerami

To lepiej negocjuj bo to slaba cena

Opublikowano

To lepiej negocjuj bo to slaba cena

No nie wiem czy taka słaba, dwóch dilerów dawało identyczną, oczywiście całego wyposażenia dodatkowego nie wypisałem, chyba że teraz biorą mniej z racji starej wersji, tamta cena jest z czerwca tamtego roku

Opublikowano

Arion 420 mi podali cene 229000 w tym dodatkowo 3-ci modul hyd. pompa 98 l,  3 zawory sterowane mech, opony 440/65-r28,540/65r38 siedzenie pneumatyczne ,klima , przedni tuz 3,8 t a ile % zjada to nie wiem ale cena jest wysoka

Opublikowano (edytowane)

miesiąc temu w Białymstoku stał z turem za 228 netto, bez tura około 190. no ale to z placu

Edytowane przez kris14
Pkt. 1.1 +1p. ostrzeżeń
Opublikowano

jaka jest cena w waszych regionach kuboty 6060m w standardowym wyposażeniu ja dostałem cene 108tys netto i jeszcze do stargowania a jak jest u was w związku z najnowsza promocją?

Opublikowano (edytowane)

Kolego wuja Kupił identyko ale bez tuza i amorów kab i ośki :D i bez pompy xD
Jedynie co dobrał to 3 para wyjść i że na komputerku w valtrze pokazuje spalanie itd..
I dał 206 netto= 256 brutto

Myślę że jeszcze z 2 3 kafle zejdz albo i te 4 albo wynegocjuj jak my przegląd 1 wszy za free :)

A wiesz ile kosztuje osobno amort kabina tam i oś ?

Edytowane przez KlakacZ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v