Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Valtra T153 hitech, 300 netto z przednim tuzem i womem, amortyzacja osi i kabiny, pełną hydrauliką,siedzeniem pneumatycznym i kilkoma innymi bajerami

Opublikowano

Valtra T153 hitech, 300 netto z przednim tuzem i womem, amortyzacja osi i kabiny, pełną hydrauliką,siedzeniem pneumatycznym i kilkoma innymi bajerami

To lepiej negocjuj bo to slaba cena

Opublikowano

To lepiej negocjuj bo to slaba cena

No nie wiem czy taka słaba, dwóch dilerów dawało identyczną, oczywiście całego wyposażenia dodatkowego nie wypisałem, chyba że teraz biorą mniej z racji starej wersji, tamta cena jest z czerwca tamtego roku

Opublikowano

Arion 420 mi podali cene 229000 w tym dodatkowo 3-ci modul hyd. pompa 98 l,  3 zawory sterowane mech, opony 440/65-r28,540/65r38 siedzenie pneumatyczne ,klima , przedni tuz 3,8 t a ile % zjada to nie wiem ale cena jest wysoka

Opublikowano (edytowane)

miesiąc temu w Białymstoku stał z turem za 228 netto, bez tura około 190. no ale to z placu

Edytowane przez kris14
Pkt. 1.1 +1p. ostrzeżeń
Opublikowano

jaka jest cena w waszych regionach kuboty 6060m w standardowym wyposażeniu ja dostałem cene 108tys netto i jeszcze do stargowania a jak jest u was w związku z najnowsza promocją?

Opublikowano (edytowane)

Kolego wuja Kupił identyko ale bez tuza i amorów kab i ośki :D i bez pompy xD
Jedynie co dobrał to 3 para wyjść i że na komputerku w valtrze pokazuje spalanie itd..
I dał 206 netto= 256 brutto

Myślę że jeszcze z 2 3 kafle zejdz albo i te 4 albo wynegocjuj jak my przegląd 1 wszy za free :)

A wiesz ile kosztuje osobno amort kabina tam i oś ?

Edytowane przez KlakacZ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez zielo0ony
      Witam serdecznie, 
      Przejrzałem nasze forum w poszukiwaniu opinii na temat traktorów wyższej mocy. Niestety nic sensownego nie znalazłem i w związku z tym postanowiłem założyć osobny temat. 
      Chciałbym aby każdy kto wie coś na ten temat się wypowiedział.
      Mamy do porównania Claas ARION, AXION oraz John Deere 7430 7530 lub 7720 7820.

• Przez przemo101112
      Witam.  Mam pytanie odnośnie handlu ciągnikami Z UK. Czy jest ktoś kto się tym zajmuje.?
    • Przez pala92
      Witam. Jaki polecicie ciągnik zamiast forterry 125? traktor ma pracować z dużą sadzarka do ziemniaków (przy zetorze mam z przodu 700+150kg i pełną sadzarka koła w górę) więc traktor musiał by być dość cięzki, bedzie pracował jeszcze przy sianiu nawozów rozsiewacz ok 1600l przy formowaniu ziemniaków przy kopaniu ziemniaków z duzym kombajnem i będzie również siał zestawem upr-siew. Dodam że może być trochę słabszy tak ok 105-115km
      Zastanawiam się czy najlepszym wyborem nie będzie znowu forterra cl 110? cena podstawa katalogowa ok 175 netto co o tym myslicie?
  • Dodaj nową pozycję...
v