Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

New Holland T7.220. 300 netto bez tuza wersja podstawowa i bez podłokietnika I skrzynia bodajrze Power Command. :) cena jest podajrze po upustach które były pod koniec roku.

Edytowane przez Michalq66
Opublikowano (edytowane)

Dyskusja o cenach ciągników w 2014 roku dostępna tu:http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72475-ceny-ci%C4%85gnik%C3%B3w-2014/?hl=%20ceny%20%20ci%C4%85gnik%C3%B3w

W związku z nowym rokiem zakładam temat gdzie dyskutujemy na temat cen ciągników w roku 2015. No to może rozpocznę.

U-R-S-U-S C-380 99600 netto prodycenta

opcje dodatkowe za dopłatą

Wyposażenie opcjonalne ciagnika URSUS C-380   

Cena katalogowa netto producenta 
 Klimatyzacja 2900

Tylna hydraulika 3-sekcyjna 990zł

Zaczep Piton Fix - mechaniczny 1490zł

Zaczep rolniczy (belka wzdłużna) 300 zł

Obciążniki przednie 170kg 950zł

Obciążniki przednie 260kg 1400zł

Obciążniki tylne 4x55kg 1700zł

Szersze ogumienie 320/70R24 - 480/70R30 1900zł

Edytowane przez dawidursus323
Gość Profil usunięty
Opublikowano

zna ktos cene nh t6.165 lub t7.170 ? oraz w jakim wyposazeniu?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

zna ktos cene t6.165 lub t7.170 ? oraz w jakim wyposazeniu?

Opublikowano

@Michalq66 to cena w miare w porządku jaki diler ? doliczając amorke ośke i podłokietnik wyjdzie 330 czyli w miare oki.

@qbass24 w galerii był chyba t7.170 AC za 300 netto na ładnym wyposażeniu.

Opublikowano

No to jak podliczyłem  cenę w wersji tej co brałem farmtraca to wyszła różnica 11,600 czyli możliwie ale w ursusie zaczep typu piton jest za dopłatą a w farmtraku też ale w całym komplecie zaczepów

Opublikowano

No to jak podliczyłem  cenę w wersji tej co brałem farmtraca to wyszła różnica 11,600 czyli możliwie ale w ursusie zaczep typu piton jest za dopłatą a w farmtraku też ale w całym komplecie zaczepów

Ale farmtrac droższy czy ursus? Co wypada lepiej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v