Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Po ile są u was prosięta?

ja sprzedawałem ostatnio po 240zł za parkę

Opublikowano

nie takich to nie. sprzedajemy raczej jak ktoś przyjedzie sobie kupic 1 czy tam 2 parki :-)

Opublikowano

songo sprzedajecie wieksze ilosci prosiat, typu partie 30-50 szt. naraz ?

Ja ma 20 sztuk na już i 7 trochę mniejszych.Na początku pażdziernika powinno byc ponad 40 sztuk.

Opublikowano (edytowane)

henek1k a skad jestes ? apropo cen w temacie to 4 netto od dluzszego czasu

Koło Lublińca .Napiszę ci PW

Edytowane przez henek1k
Opublikowano

U mnie 3,90+vat, to jest taka sama zmowa jak z paliwem, na światowych giełdach baryłka leci w dół jak wodospad, a na stacjach benzyna spadła parę groszy, jednym słowem banda złodziei, no ile można wytrzymać z taką ceną, na skupie pustki a ceny nie podniosą

Opublikowano

Jeszcze chwila i zacznie brakować mięsa i to nie tylko świńskiego .Każdy widzi ,jak świruje pogoda to się bardzo odbije na produkcji pasz i dalej na wszystkich .O ile coś w pogodzie się nie zmieni to i tak za rok nie będzie czym karmić świniaków .U mnie cena nadal 4 zł netto .

Opublikowano (edytowane)

sidwinder Ok, dzięki tylko jeszcze jakbyś napisał jak on się nazywa (możesz na PW). A nie wiesz jak płaci Rytel z Podgórza i jak się z nim współpracuje?

Edytowane przez JacekMi
Opublikowano

U mnie 3,90+vat, to jest taka sama zmowa jak z paliwem, na światowych giełdach baryłka leci w dół jak wodospad, a na stacjach benzyna spadła parę groszy, jednym słowem banda złodziei, no ile można wytrzymać z taką ceną, na skupie pustki a ceny nie podniosą

Uważasz że jak cena wzrośnie to znajdą się świnie?

Świnia to nie zborze z którym na sprzedaż czekamy na dobrą cenę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v