Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedawał ktoś do Grażki na wbc jak tam się wychodzi?

Opublikowano

A co z nim nie tak? Ja odstawiam już 1,5 roku i nie narzekam. Pieniądze zawsze na czas mięsność 58-59% przynajmniej u mnie. Wagowo też się dobrze wybijają po uboju. Jak jest dobra mięsność to do ceny ustalonej zawsze coś dołoży...

W tym tygodniu brali ode mnie 51 sztuk uzgodnione było po 5.50+Vat a wczoraj dzwonili od Grązki że mięsność średnią miały 58,5% i dostanę po 5,57 netto

Opublikowano

Jestem rolnikiem spod Wągrowca, od trzech lat Grazka z Nakła odbiera ode mnie tucznika na wbc, płatność do 3 dni, jak cena drga do góry to człowiek odpowiedzialny za skup zawsze podpowie aby sie wstrzymać ze sprzedażą, wcześniej oddawałem przez grupę do Stokłosy. Różnica jedna: szybszy przelew i lepsza mozliwosc negocjacji ceny. Na wtorek Kl. E - 5,70.

Opublikowano

mi tez to zajezdza reklama a na skupach i jak probujesz negocjowac to za duzo nie dorzuci najwyzej 10 gr a malych kroji jak trzeba najnizsza cena w kraju (grazka kolo nakla) Nie powiem nie mozna zarzucic im danego slowa i szybkiego przelewu.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

4,50zł netto 40 sztuk, łódzkie,zużycie paszy 2,8(szału niema) dzienny przyrost 1,1kg, warchlak duńczyk.

kolego skąd jesteś ? 

i gdzie sprzedajesz ?  jeśli to nie tajemnica, jak coś to na pw 

Bo ja również z łódzkiego. 

wczoraj 4 netto za 30 sztuk do Tarki

Tarka to słabo daje. 

Opublikowano

Jestem rolnikiem spod Wągrowca, od trzech lat Grazka z Nakła odbiera ode mnie tucznika na wbc, płatność do 3 dni, jak cena drga do góry to człowiek odpowiedzialny za skup zawsze podpowie aby sie wstrzymać ze sprzedażą, wcześniej oddawałem przez grupę do Stokłosy. Różnica jedna: szybszy przelew i lepsza mozliwosc negocjacji ceny. Na wtorek Kl. E - 5,70.             Co Ty piszesz za bajki ?????????????? .Mój sąsiad tam sprzedaje i znajomy to go łupią ,aż żal patrzeć .Ciśnie mi się tylko jedno słowo na usta o tej firmie ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v