Problem z ładowanie Wladimirca t25a2 [połączone]
-
Podobna zawartość
-
Przez NonStop
Witam czy ktoś kiedyś ustawial pompę po tych znakach ? Jeśli tak to powie mi ktoś jak to zrobić, lub jak inaczej to zrobić bo pierwszy raz spotykam się z taką pompa i nie mam już głowy do niej.
-
Przez Arasowsky
Witam. Zakupiłem sobie władimirca T25A2 i chciałem co nie co poprawić. Problem jest z hamulcami, ponieważ hamuje tylko na prawe koło. Ciagnik staje w miejscu, natomiast lewe koło nie zostawia śladu. Czy to normalne? Nie mam także dźwigni blokady mechanizmu różnicowego. Czy to może być tym spowodowane?
-
Przez Frycuu
Witam. Poszukuję ramki szyby tylnej od oryginalnej kabiny Wladimirca. Miałby ktoś na sprzedaż? Stan obojętny, byle dało się ją uratować
-
Przez pantomekrydzewski27
Witam szanownych użytkowników. Mam problem z władkiem. Wymieniony został wlew oleju wraz z licznikiem motogodzin. Od tego owego zdarzenia nie ma w sobie mocy i się grzeje. Dodam że w rusaczku pękł ten stary korpus pewnie od przeciążenia. Co powiecie panowie? Proszę o treściwe rady. Przez głowę mi przeszło że na opak założyłem mechanizm. Ale raczej dobrze. Może olej jest już przepalony. Sam nie wiem
-
Przez quxfrix
Panowie mam problem z biegami - przód/tył. Mianowicie bardzo "ciężko" wchodzą biegi przód/tył - druga wajcha (mam ciągnik w wersji z dwoma wajchami). Jak zgaszę ciągnik to biegi wchodzą bez problemu. Co może być przyczyną? Da to się jakoś sprawnie naprawić?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brak szybkiej jazdy fadroma ł200
rzepak lg aviron