Renault 781 Skrzynia
-
Podobna zawartość
-
Przez Zolwik1990
Witam mam problem, ciężko jest skręcić kołami w moim mf3085. Skrzynię mam zalaną agrolem i jest trochę mało oleju. Olej wymieniany ponad 2 lata temu. Jak dodam gazu, na wysokich obrotach to jeszcze jak cię mogę. Ale na niskich jest po prostu bardzo ciężko skręcić. Czy ktoś sie z takim czymś spotkał? Jeżeli tak to proszę o odp. Dodam tylko ze podnośnik i siłownik jak np. kipuję przyczepą to bez problemu tylko to skręcanie mnie wkurza.
-
Przez Marcinwidwa
Witam,
Kolejny problem z Aresem (poprzedni również nie rozwiązany):
Po wymianie przewodu od wspomagania (leciał olej) całkowita klapa - przed wymianą wszystko było w porządku. Początkowo wspomaganie się zacinało, tzn. chwilami działało, chwilami nie. W tym momencie nie działa całkowicie, a jazda nim jest co najmniej mało komfortowa;(. Układ był odpowietrzany - po prawej stronie obok skrzyni.
Macie jakiś pomysł?
-
Przez pawelmaik96
Witam wszystkich
jestem nowy na na forum i przychodzę tu z małym problemem. Mianowicie posiadam sporo świerków srebrnych i białych. Ostatnio zauważyłem dziwne skręcanie się igieł na czubkach głównie świerka srebrnego, choć sporadycznie widać to również na białym. Nie znalazłem nigdzie w sieci informacji o tym więc mam nadzieje ze tu znajdę odpowiedz
Nie jestem pewien czy to jakaś choroba, czy może grzyb albo jakiś robak.
-
Przez sports2011
Witam , mam pytanie pszenica od kolanka w górę idzie w bok zamiast wptost oraz kłosy są poskręcane . Nigdy nie miałem takiego przypadku i nie wiem czy to objaw choroby czy oprysk jakiś zaszkodził ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z paliwem w zbiorniczku do zasilania świecy płomieniowej R...
Renault 80.14 TX + Amazone D8 Super