Problem z odszkodowaniem w KRUS
-
Podobna zawartość
-
Przez Piekło
Witam forumowiczów! Ostatnio miałem dość poważny wypadek drogowy i znajomy wspomniał mi o firmie która za niewielką prowizję pomaga uzyskać odszkodowanie od ubezpieczalni. Macie jakieś doświadczenia z takimi firmami? Faktycznie robią prawie wszystko za klienta i oprócz lekarza nie trzeba za bardzo ruszać się z domu?
-
Przez KlaudiaRolniczka
Mam zamiar pobudować oborę na 15 sztuk byków mięsnych interesuje mnie czy lepiej jest trzymać na uwięzi czy luzem i czy jak będą luzem to nie będą się bodły ?
-
Przez Piszczu
Jezeli jestem rolnikiem,oplacam obowiązkowy krus oraz korzystam z dofinansowań-młody rolnik oraz modernizacja gospodarstw rolnych i chciałbym sobie "dorobic" poza gospodarstwem to jest taka możliwość? Moge wtedy zawiesić krus,jeżeli w dofinansowaniach jest napisane,ze muszę być ubezpieczony w krusie? Jak to się ma do tego? Można to jakaś "ominąć "?
-
Przez Kazimierzjaceniuk
Moj ojcie hodowal konie i je sprzedawal od 30 lat w takiej malej wiosce na opolszczyznie teraz ja sie tym zajmuje od kilku lat chcialbym sie dowiedziec czy takie hodowle trzeba gdzies zglosic,placic podatki od sprzedazy albo ilosc koni zglaszac.
-
Przez UrsusJohnDeereTeam
Witam.Mam pytanie odnośnie renty KRUS za 35 lat składek, w wieku 55 lat(choroba kręgosłupa).Czy można wystąpić o rentę? Może ktoś jest w podobnej sytuacji,bardzo dziękuje za odpowiedz!
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryskiwacz hardi silnik sekcji
Kłos żyta