News

Kupno Wladimirca t25
Przez
rafalr, w Władymirec T-25
-
Podobna zawartość
-
Przez TBhog
Witam
Robiłem już ze sprzęgłem bo nie trzymało ale taki problem mam pierwszy raz. Mianowicie sprzęgło nie wysprzęgla a co za tym idzie bieg wrzucić baardzo ciężko. Jak zapalę z wrzuconym biegiem to traktor stoi no ale wyrzucę bieg i nie da się wrzucić. Zbliżyłem już maksymalnie do łożyska oporowego te 3 popychacze co odciskają docisk ale nie pomogło. Odkręciłem kwadratową pokrywę za pompą hydrauliczną i ewidentnie widać, że jak nacisnę sprzęgło to oś idąca do skrzyni nadal się kręci. Co mogło paść ? Po mojemu to chyba docisk coś nie tak bo jakby tarcza padła to by w ogóle nie brało.
Pozdrawiam
-
Przez Ist
Tak jak w tytule, którym biegiem, +- ile obrotów, jaki opryskiwacz/dysze i ile wychodzi wam wody na ha?
-
Przez Kondzik100
Mój władek ma za małą dawke paliwa i sie zastanawiam gdzie mu sie ja podkreca . I tu mam do was pytanie gdzie i czym sie podkręca ??
-
Przez Rockefeler
Witam, jakiś czas temu jadąc przez las moim władkiem źle oceniłem głębokość dołu no i utknąłem, więc postanowiłem użyć owej blokady no i tu się zaczął problem, próbowałem z 10 minut i nic blokada nawet nie drgnie zacięła się czy coś, nie wiem o co może chodzić. No i zwracam się z prośbą do was o poradę może ktoś miał podobny problem
-
Przez Pawel0418
Witam,po remoncie mam taki problem iż gdyż kiedy władek złapie 45 st lub więcej to nie chce zaraz po zgaszeniu za palić muszę poczekać z 5 min aż ostygnie i pali na dyk dodam ze zawory sprawdziłem i są dobrze ustawione mechanik kiedyś mi mówił ze te nowe strasznie puchną i fakt tak jak by coś ściskało dodam,że mam stare cylindry dobre i jak myślicie zmieniać cylindry na stare? zmienione zostały ponieważ tłoki były po przepalane i jedno miejsce na tłoku było strasznie z tarte ale wszystko było ok a i jeszcze ,problem jest dopiero po wciśnięciu odprężnika jak jest odprężnik wyciągnięty to kręci normalnie czyli szybko
-