Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
kris8706

mam problem z new holadem ts100

Polecane posty

kris8706    0

witam jak juz mowilem mam z nim problem wszystkie biegi dzialaja a nie chce jechac do tylu a do przodu normalnie wszystko dziala prosze o pomoc lub porade albo namiar na jakiegos fachowca dzieki wielkie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

jaki rok pro

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

on jest na rewersie elektrycznym ,,, sprawdzałes cewki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez Luk330360
      Witam mam problem z ziemniakami odmiany Denar  Jak widać na zdjęciu kawałek od drogi są ładne a dalej liche  Nie wiem czy to niedobór jakiegoś składnika czy coś innego ?  Korzeń wygląda  na zdrowy  Co o tym  myślicie  ? Dawka  nawozu była dana całkiem konkretna ( Tarnogran 25  i Saletra amonowa )
       


       

    • Przez CaseMX120Power
      Witam. Mam problem z przednim napędem w moim Case MX 120. Napęd działa tylko że na skręconych kołach coś lekko blokuje koła i słychać buczenie, trzeszczenie nie wiem jak to opisać. Satelity w kołach jak nowe. przekładnie zalałem nowym olejem. Co moze byc przyczyną?
    • Przez bartekandruszko
      Witam. Podczas wiosennych prac polowych przydażył się problem, ponieważ nagle pompa hydrauliczna zaczęła strasznie wyć skręt się tak jakby blokował a gdy się przełącznik podnośnika dało na środek to po wciśnięciu gazu powoli podnosił agregat (1400kg). Zjechalem powoli do domu postukalem koło pompy ale nie pomogło, zdenerwowany odpaliłem na max obrót przelaczylem na podnoszenie agregat tak podniosło szybko aż podskoczył i wróciło do normy. Co mogło być przyczyną takiej usterki. A wczoraj zacząłem zwozic baloty parę sztuk działał bez zarzutu a po chwili nie miał siły żeby unieść pusty kolec, ale opuszczał normalnie po godzinnym postoju znów sam się naprawił. Teraz nie wiem czy te usterki były powiązane czy nie dodam też że pompa hydrauliczna nie jest pierwszej młodość :). Prosiłbym o pomoc gdzie szukać przyczyny. Pozdrawiam 
    • Przez case-jxu-95
      Wczoraj podczas jazdy drogą asfaltową z pustą przyczepą traktor zaczął zwalniać samoczynnie aż zatrzymał się.Od tamtego momentu nie jedzie ani do przodu ani do tyłu nie działa wom ,nie wyświetla żadnych błędów nie działa reduktor miał ktoś z was podobną awarię
    • Przez adamigos
      Witam.z różnych przyczyn do tej pory nie został wysiany azot pod owies.bardzo wysokie temperatury i brak deszczu od kilku tygodni nie pozwalają go wysiac.jakieś rady?
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.