6610 problem z elektryką
Sprawdź 6610 problem z elektryką na AgroTesty.pl
John Deere 6610 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez piter0013
Witam.
Tak jak w temacie. Wie ktoś czy jest taka możliwość dołożenia oryginalnego komputera pokładowego do John Deera 6610 z 2001 roku i jaki jest mniej więcej koszt komputer + robocizna ?
-
Przez rudy112
Chciałbym zakupić beczkowóz joskin modulo2 8400 ME i nie wiem czy john deere 6610 go uciągnie. Teren na którym jeździł by zestaw jest pagórkowaty i chciałbym też wywozić gnojowice na orankę pod kukurydzę. Beczkowóz nie miał by aplikatora. Proszę o opinie
-
Przez mateusz12344321
Witam
Dwa dni temu postanowiłem wymienić filtry skrzyni i siatkowy hydrauliki. Filtry zwyczajnie wyciagnołem a stare zalałem olejem i wkreciłem, uzupełniłem stan oleju i odpaliłem ciagnik chwile pochodził i wszystko było ok. po godzinie odpaliłem go po raz kolejny i wyskakuje kontrolka skrzyni, nie działa skrzynia, wałek. Wie ktoś może co się mogło stać i co zrobić?? Z góry dzięki za jaką kolwiek pomoc!
-
Przez ferguson675
Witam, mam pewien problem, mianowicie posiadam Fergusona 675 bez przedniego napędu. Niedawno skontaktował się ze mną gość i zaproponował wymianę mojego ciągnika na Forda 6610 z przednim napędem. Bardzo proszę o jakieś opinie czy jest to opłacalna wymiana czy może raczej się wstrzymać. Choć nie ukrywam, że przydałby mi się w polu przedni napęd Za wszelkie odpowiedzi będę wdzięczny
-
Przez MichalM1
Dzień dobry,
1. Chciałbym dowiedzieć się jakie dane można odczytać z ECU tej serii?
2. Czy po podłączeniu się jest możliwe stwierdzenie autentyczności przebiegu?
3. Czy macie informację na temat kosztu takiej usługi serwisu?
4. Gdybyście mieli wybrać skrzynię pomiędzy PQ a PQ+ to którą byście wybrali w ciągniku o przebiegu ok. 7000 tys. i dacie produkcji pomiędzy 1995 a 2001?
5. Jak z awaryjnością amortyzacji przedniej osi? Czy z przytoczonym przebiegiem nie będzie ona grozić kosztami naprawy?
6. Jakie są czułe punkty maszyny i miejsca na które warto zwrócić uwagę?
7. Jak Waszym zdaniem powinna wyglądać jazda testowa?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Gęstość pszenicy.
Kłos żyta