T-25 Układ Paliwowy
-
Podobna zawartość
-
Przez Rado9990
Witam,ostatnio w moim Bizonie spusciłem paliwo ze zbiornika żeby go wyczyscic,wymieniłem filtry paliwowe,wyczysciłem seperator wody,wszedzie pozakładałem nowe uszczelki i dokładnie i czysto wszystko zrobiłem,do zbiornika wlałem około 100 litrów paliwa i zaczołem go odpowietrzac według instrukcji obsługi,wszystko zrobiłem jak nalezy i nie chce podawac paliwa ze zbiornika do seperatora wody..pompka zasilajaca wydaje mi sie sprawna..sprawdzałem rurki paliwowe i sa drozne i dobre,jesli ktos miał taka sytuacje bardzo prosze o pomoc bo juz nie mam pojecja co to może byc...
-
Przez Krakers16
Witam
Mam pytanie od piatku jestemposiadaczem John Deera 6330 i wczoraj jak poszedlem go rano odpalic odpalil odrazu bez zadnych problemow ale po jakies minucie moze dwoch sam zgasł. Odpalilem go ponownie i juz normlanie chodzil. Dodam ze przewody od filtrow i pompy te gumowe troche ciekna czy to moze byc powodem tego ze zgasl?
-
Przez Tygrys2
witam..
dzis niestety troche sie załamałem bo przychodzi do jazdy władkiem a tu po chwili ciagnik gasnie lub traci moc. teraz pytanie jakiej długosci powinna byc rurka co wkreca sie w zbiornika paliwa.... bo zaczynam myslec ze to ona mi partoli cała sprawe.....
jelsi ktos moze to poprosze całosciowa długosc rurki zmierzona od powierzchni co przylega jak sie ja do konca wkreci...
-
Przez tomn95
Ostatnio dość często strzela mi ten pierwszy przewód z przodu od paliwa idący od pompy. Robi się mała dziurka i leci ropa. Czy to wina pompy która daje za duże ciśnienie ?
-
Przez radek5314
cieknie mi paliwo z pod koncowki co jest zalozony przewod paliwowy od kranika wymienialem koncowke srube i nowe podkladki miedziane dalem i dalej nie moge uszczelnic jak to uczelnic zeby nie cieklo nic
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z cyklop t 214/3
Władymirec T-25 & Zgrabiarka 7 gwiazdowa