Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam mam problem z samicą gdyż ma zaledwie rok i 2 miesiące i pojawia się problem gdy ma się kocić.

Gdy miała się kocić pierwszy raz wykociła się tydzień po terminie i porzuciła, za drugim razem wszystko odbyło się jak należy i teraz za trzecim razem znowu powturzył się pierwszy przypadek. Czy ktoś z was miał taki problem? Co jest nie tak?

Opublikowano (edytowane)

Być może samiczka nie ma silnego instynktu macierzyńskiego , w dodatku mamy teraz wysokie temperatury >

Króliki podczas upałów leżą w klatkach i dyszą , w takich warunkach samica może stracić zainteresowanie potomstwem .

.

.

Edytowane przez wizacja

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Ekspert_Elvita
      W imieniu Agrolok. Sp. z .

Poszukiwani Doradcy ds. żywienia zwierząt - kilka etatów!
      Województwa: wielkopolskie, łódzkie, zachodniopomorskie, warmińsko-mazurskie

Zadania:
      - prowadzenie szkoleń dla klientów z zakresu żywienia zwierząt (trzoda, bydło)
      - układanie dawek żywieniowych

Wymagania:
      - wykształcenie weterynaryjne lub zootechniczne
      - praktyczna znajomość zasad żywienia zwierząt
      - doświadczenie w układaniu dawek żywieniowych
      - umiejętność prowadzenia szkoleń
      - prawo jazdy kat. B

Agrolok zapewnia:
      - zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
      - konkurencyjne wynagrodzenie
      - udział w szkoleniach i konferencjach branżowych
      - samochód i inne narzędzia pracy

CV z listem motywacyjnym prosimy kierować na adres: praca@agrolok.com.pl

Zapraszamy do kontaktu także telefonicznego 56 682 38 88.

Szczegóły tutaj

• Przez and1
      Witam, Mam problem z rozpoznaniem choroby jęczmienia jarego.
      Proszę o pomoc w identyfikacji.
      Pozdrawiam

• Przez daroo9876
      Witam wszystkich. Mam takie pytanie czy jeżeli moja mama otrzymuje rentę po zmarłym ojcu (jej mężu) to czy może mieć zarejestrowane zwierzęta na siebie w ARiMR? Oraz czy może pracować przy tych zwierzętach na gospodarstwie? Dodam tylko że ziemie którą odziedziczyła musiała oddać w dzierżawę. Ale krus za bardzo nie precyzuję jak to jest ze zwierzętami. 
    • Przez RubenDesiewicz
      Witam, posiadam trochę borówki amerykańskiej posadzonej jesienią ubiegłego roku i wszystko było ok. Teraz zaczęły się problemy.. Na 3 krzewach liście zrobiły się żółte i zaczynają opadać. Wcześniej już 2 krzewy mi tak padły, ale myślałem, że na dwóch krzewach się skończy.
      Do tego na niektórych krzewach na liściach mam takie plamki, brązowe można powiedzieć - czy mogli byście przeanalizować zdjęcia w załączniku i doradzić coś w tej sprawie, co robić, może jakieś środki? 

Z góry dzięki za każdą aktywność i pomoc.

• Przez kasperoo7
      Cześć! Proszę o pomoc: co może być przyczyną pojawienia się takich narośli na owocach dyni odmiany Bambino? Czy to trefny, przekrzyżowany materiał siewny? Dziękuję i pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...
v