Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągnik nowy z 2013r. Przyjechał do nas w piątek i miał 5 mtg na liczniku. Jak wpłacę zaliczkę to może już zostać. Teraz nie ma mnie w domu ale pamiętam ze z przodu opona ma 480 a na tyle chyba 520R38.Wrócę to sprawdzę dokładnie. Widziałem twoje ceny tylko nie wiem ile jest wart ten fabryczny przedni tuż. Aaa tempomat chyba tez ma.

Opublikowano

No t7 znacznie droższa, coś koło 250-260 netto. Dziś została podpisana umowa i t6 zostaje u nas z balastem i jeszcze lepszej cenie ;-)

Kupiona w Rolserwisie

Opublikowano

Orientuje się może któs ile kosztuje nowy New Holland T6.120

podstawowa wersja T6.120 kosztuje 190 tys zł netto do negocjacji oferta od firmy Raitech //

No t7 znacznie droższa, coś koło 250-260 netto. Dziś została podpisana umowa i t6 zostaje u nas z balastem i jeszcze lepszej cenie ;-)

Kupiona w Rolserwisie

Zdradzisz cenę NH :)

I jak możesz przypomnij model ;)

Opublikowano

Wyposażenie T6.155: ( nie wiem dokładnie co jest w standardzie, więc wymienię wszystko co mi przyjdzie do głowy )

- przedni tuz

- balast 1000 kg

- amortyzowana kabina

- kogut

- chyba dodatkowe reflektory ( 4 z tyłu i 4 z przodu)

- klimatyzacja

- wydajniejsza pompa

- przekładnia electro command

- tempomat

- auto WOM

- radio z bluetooth

- opony 480 / 600

- 4 zawory hydrauliki

- pełen bak paliwa i adblue :D

Cenę napiszę na PW jak tylko będę mógł bo jak na razie to cały czas mam "przerwa konserwacyjna" :(

Opublikowano

Wyposażenie: ( nie wiem dokładnie co jest w standardzie, więc wymienię wszystko co mi przyjdzie do głowy )

- przedni tuz

- balast 1000 kg

- amortyzowana kabina

- kogut

- chyba dodatkowe reflektory ( 4 z tyłu i 4 z przodu)

- klimatyzacja

- wydajniejsza pompa

- przekładnia electro command

- tempomat

- auto WOM

- radio z bluetooth

- opony 480 / 600

- 4 zawory hydrauliki

- pełen bak paliwa i adblue :D

Cenę napiszę na PW jak tylko będę mógł bo jak na razie to cały czas mam "przerwa konserwacyjna" :(

Jakiej firmy TUZ wziąłeś? i jaka cena?

Opublikowano

Witam orientuje sie ktos w aktualnych cenach JD 5100R i 5100M bo jestem przed kupnem i nie wiem czy nie przepłacam z góry dziekuje

Do mnie własnie w czwartek wjeżdża JD 5100M (ale w bogatszej wersji) za 150tys netto + ładowacz JD w pełnej wersji (5 końcówek) za 38 tys netto

O erkę pytałem ale średnio 30tys droższa. Pzdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v