Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

New Holland T5.105 Electro Command z przednim TUZ-em i WOM-em na szerokich kapciach, instalacja pneumatyczna, szyberdach, obciążnik 500 kg na przedni TUZ -200 tysięcy netto Cena do negocjacji Niedługo napiszę za ile został kupiony Ile udało mi się zbić z ceny

Opublikowano

Mi diler wycenił proxime power 90 w wyposażeniu: EHR,opony przód 380,tył 480,dodatkowe oświetlenie,kogut,radio,siedzenie gramer pneumatyczne,dolna listwa zaczepowa,komplet obciążników na full przód i tył,zewnętrzne sterowanie tuz i wom,klimatyzacje, za 186 tys. brutto,a forterre 100 hsx w wyposażeniu: kabina lux z amortyzacją i skrętnymi przednimi błotnikami,komplet obciążników na przód i tył na ful,opony przód 420,tył 520,dolna listwa zaczepowa za 240 tys. brutto.co myślicie o tych cenach ?

Opublikowano

JD 6115M w pakiecie PLUS w ładnym wyposażeniu tzn TLS, AutoQuad 24x24 eEco, pompa 114l., 3 rozdzielacze 450 deluxe, wzmocniony podnośnik, pełne oświetlenie, opony 520/70r38 i 480/70r24 confinetal, wom 540-540e-1000, fotel pneumatyczny, pneumatyka 2+1, zaczep automat z szyną 9 pozycyjną, zaczep rolniczy, stabilizator automatyczny, przezroczysty szyberdach, power beyond, system iTEC, dodatki w kabinie- w 250 netto powinno się zmieścić. Ładowacz H340- 34tys netto.

Opublikowano

zetor proxima 100 plus opony przód 380, tył 480, felgi spawane, obciążniki full przód tył , gramer pneumatyk, mechaniczne zewnętrzne sterowanie tuzem, kogut, radio...bez filtra dpf (dla mnie bardzo ważne) cena 163tyś.brutto dobra cena?

Opublikowano

JD 6115M w pakiecie PLUS w ładnym wyposażeniu tzn TLS, AutoQuad 24x24 eEco, pompa 114l., 3 rozdzielacze 450 deluxe, wzmocniony podnośnik, pełne oświetlenie, opony 520/70r38 i 480/70r24 confinetal, wom 540-540e-1000, fotel pneumatyczny, pneumatyka 2+1, zaczep automat z szyną 9 pozycyjną, zaczep rolniczy, stabilizator automatyczny, przezroczysty szyberdach, power beyond, system iTEC, dodatki w kabinie- w 250 netto powinno się zmieścić. Ładowacz H340- 34tys netto.

Co to są rozdzielacze deluxe, power beyond i system iTEC?

Cały czas się rozglądam za takim ciągnikiem to dobrze byłoby wiedzieć jak go wyposażyć.

Opublikowano

Deluxe są to szybkozłącza które można podpinać kiedy ciśnienie jest po obu stronach tzn na rozdzielaczu i wężu. Dodatkowo mają ociekacze.

Power beyond wykorzystywany przy hydraulice typu LS, akurat do ładowacza JD się przyda, iTec to zarządzanie sekwencjami na uwrociach (standard w wersji PLUS)

Opublikowano (edytowane)

Witam zna ktoś w miare świeże ceny wyjściowe ciągników mianowicie claas Arion 610c, Arion 420,case maxxum 115 6cyl,i john deere 6115m

Edytowane przez mati5720
Opublikowano

Mi diler wycenił proxime power 90 w wyposażeniu: EHR,opony przód 380,tył 480,dodatkowe oświetlenie,kogut,radio,siedzenie gramer pneumatyczne,dolna listwa zaczepowa,komplet obciążników na full przód i tył,zewnętrzne sterowanie tuz i wom,klimatyzacje, za 186 tys. brutto,a forterre 100 hsx w wyposażeniu: kabina lux z amortyzacją i skrętnymi przednimi błotnikami,komplet obciążników na przód i tył na ful,opony przód 420,tył 520,dolna listwa zaczepowa za 240 tys. brutto.co myślicie o tych cenach ?

troche za drogo. odezwij sie tel 609320234 dam znac jaka powinna byc cena

zetor proxima 100 plus opony przód 380, tył 480, felgi spawane, obciążniki full przód tył , gramer pneumatyk, mechaniczne zewnętrzne sterowanie tuzem, kogut, radio...bez filtra dpf (dla mnie bardzo ważne) cena 163tyś.brutto dobra cena?

tutaj cena ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v