Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

witam

byłem u przedstawiciela NH

i miła niespodzianka NH T5105 EC 175 tys z pneumatyką

Za dużo !!! ja miałem ofertę i mam 163 tyś netto bez pneumatyki .

Opublikowano

Byłem u New Hollanda i Claasa i za 120-130km zawołali Claas 245 tyś netto (stara wersja Axiona) i 220 tyś netto New Holland, co ciekawe za 140km New Holland też 220 tyś netto.

pl → en

interesting

Opublikowano

Byłem u New Hollanda i Claasa i za 120-130km zawołali Claas 245 tyś netto (stara wersja Axiona) i 220 tyś netto New Holland, co ciekawe za 140km New Holland też 220 tyś netto.

pl → en

interesting

NH to t6.175 czy t6.140?

a claas to chyba nie axion a arion

Opublikowano (edytowane)

tuz przedni + obciążniki chyba 600kg miękka kabina 1 i2obwodowa instalacja pneumatyczna fotel pneumatyczny 4 półbiegi klima radio :D

Edytowane przez Radek9833
Opublikowano

3 cyl są 5608 5609 i 5610 4 cyl 5611 5612 i 5613. 5611 kosztuje w standardzie około 220 tys netto. 3 cylindrowe jak pamiętam zaczynają się chyba od 180 tys netto. 5435 już dawno nie ma. 5430 też. Jest jeszcze chyba 5410 ale on ma tylko 75 KM. Cena zaczyna się chyba od około 160 tys netto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v