Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Witam !

Zastanawiam się nad nowym ciągnikiem. mam na uwadze dwa modele,

-Zetor Forterra 105

-New Holland TD 5 105

Proszę powiedźcie ktury z nich jest lebszy, ten ciągnik będzie urzywany orki do agregatu uprawowo-siewnego.

Nie ten temat :) Tutaj się pyta o ceny! Zapraszam tutaj http://www.agrofoto.pl/forum/forum/15-jaki-ciagnik-wybrac/ :)

Opublikowano

Ludzie ale jestescie wygodni pare postów wyzej pisałem ile kosztuje RC a ile MC różnica pomiedzy nimi jest 10tys.

MC 210 tys

RC 220 tys

Wszystkie w wersij podstawowej

netto czy brutto

Opublikowano

Witam !

Zastanawiam się nad nowym ciągnikiem. mam na uwadze dwa modele,

-Zetor Forterra 105

-New Holland TD 5 105

Proszę powiedźcie ktury z nich jest lebszy, ten ciągnik będzie urzywany orki do agregatu uprawowo-siewnego.

Proponuję popracować trochę nad pisownią.

Opublikowano

Case Farmall 105U Pro z przednim podnośnikiem (wyjścia elektryczne i hydrauliczne z przodu), opony 540 tył, 440 przód, multicontroler, podłokietnik do ładowacza czołowego- 210-215 tys zł netto, nie wiem tylko jaką miał pompę czy 60 czy 100l/min.

• Like 1
Opublikowano

Witam co myślicie o cenie 325tys brutto za valtre T133 z przekładnią eco speed, amortyzowana kabina, wydajnośc pompy 90l. LUB Landini landpower 145 za 250tyś netto z amortyzowaną kabiną, miękka przednia oś, Dobra cena ?

Opublikowano

Dziś dzwoniłem pytać się o 5r, niestety się dowiedziałem,że już ich nie produkują, bo nie spełniają norm spalin. Jutro mam dostać ofertę na 6090MC i 6090RC.

mógł byś podać cenę jaką otrzymasz , wyposażenie i dilera z góry dzięki :)

Opublikowano

Witam Interesuje mnie cena na Deutz Fahra Agrofarma 420 GS z przednim TUZ-em, klimatyzacja fotel pneumatyczny Ktoś coś wie ??? z góry dziękuje za informacje

Mi na dzień dobry zaproponowali cenę 215 tys. brutto Po negocjacjach zeszliśmy do prawie 200 tys. brutto i na przedni TUZ dołożyli obciążnik 600 kg Jak myślicie to dobra cena ???

Opublikowano

Witam! Interesuje mnie cena zetora proxima 70 z wyposażeniem z opcji: 12/12 biegów, rewers mechaniczny przy kierownicy, hydraulika 4+1szt., koła wysokie 11,2-24 i 13,6-36, obciążniki przód 250kg, klima, listwa dolna

jeszcze cena john deere 6115M z wyposażenia: tls, opony przód 480 R28 i tył 600R38, skrzynia 24x24, siedzenie najwyższej specyfikacji, zaczep hitch, 3para hydrauliki, podgrzewacz płynu chłodzącego, dodatkowe reflektory

Opublikowano

Dzwoniłem o cene JD z serii RC i MC i jestem w ciężkim szoku. Ceny po upuście:

6090RC - 305 tys brutto

6090MC - 270 tys brutto.

Trzeba chyba zmienić obiekt zainteresowania, bo to się nie kalkuluje..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v