Skocz do zawartości

Ceny cieląt 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie macie lub nie wiecie kto ma na sprzedaż cielęta mięsne woj.śląskie,opolskie,dolnośląskie,małopolskie,pół łódzkiego i pół wielkopolskiego?

Opublikowano (edytowane)

Jak zakarzą rytualnego jeszcze przekinać będziesz te byki. U mnie jak narazie ludziska zabili by się za ładnym byczkiem potrafią czekać na transport z podkarpacia po 12 godzin.

Edytowane przez Grześ
Opublikowano

Witam czy moze ktos wie po ile sa byczki odsadki LM? wiek 3-4 miesiace waga okoł 200 kg ,bo kolega sprzedawał w grudniu po 14zł/kg a jak to teraz wyglada

Opublikowano

co się dzieje z krowami koledzy? mam ładną sztukę na chandel i niema kupca po pierwszym wycieleniu po mojemu okaz a jak jest kupiec to daje mi prawie cenę mięsa za tyle to ja mam ich w nosie. u was też tak jest?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Dczbcnv
      Witam
      Moj Cielak ma ok 3 miesiące i dzisiaj połknął gumową rękawiczek.  
      Co robic? Czy on zdechnie?

• Przez Agri23
      Witam chciał bym się dowiedzieć czy można kupić cielaki z gór bezpośrednio od rolników nie od handlarzy jeśli tak to jaka jest cena cielaki mięsne albo mieszańce
    • Przez krowiarz87
      cielak jest chory .Wczoraj byl u niego weterynarz i dowal leki i sam nie wie co mu jest .wypróżnia jest normalnie nie ma biegunki ale  wczoraj  zrobil kupe  z krwia co to moze być . pije ale niechce sie podniesc . Weterynarz mowil aby posmarować denaturatem .  Pomoże mu to . Dać mu mleka z  zbożówką
    • Przez MarcinKoczewski
      Cześć wszystkim 
      Mam dylemat robie remont w oBorze  i  chce  wysłuchać waszych propożycji  
      Jak radzicie mi zrobić kojce dla cieląt z desek   Cży  z rur ?
      Jak wygląda to u was 
      Kojce grupowe czy  osobne 
      Jak grupowe jak  z pojeniem? 
      I czy u was się nie ssą  za uszy i pępki

• Przez ROLNIKwMarynarce
      witam. mam pytanie jezeli jestem rolbikiem a chce kupic cieleta 300 km od domu to potrzebuje do tego samochod przystosowany w 100 % czy moge kupic dostawczaka i zalozyc wode w nim i to wystarczy ? potrzebuje jakies zezwolenia ?
  • Dodaj nową pozycję...
v