Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziemniak spod włókniny wykopany, a za gruntem trzeba trochę poczekać. Czuje że grunt będzie płacił, a na razie pompuje wodę, dwie studnie chodzą non stop. :D

Opublikowano

Obecna cena jak dla mnie nie jest zla

A jesli chodzi o te tanie ziemniaki to moze jestescie w bledzie bo znam market ktory sprzedaje pieczywo w nizszej cenie niz je kupuje. Tak dziala polityka marketingowa, promocja ma wabic klienta

Opublikowano

Ja tez sadze ze cena jak najbardziej jest Ok.Ludzie o tej porze nieraz bywalo juz po 5zl.Taka cena moze natomiast denerwowac skoczkow ktorzy mieli nadzieje zarobic niewiadomo ile.

Opublikowano

Obecna cena jak dla mnie nie jest zla

A jesli chodzi o te tanie ziemniaki to moze jestescie w bledzie bo znam market ktory sprzedaje pieczywo w nizszej cenie niz je kupuje. Tak dziala polityka marketingowa, promocja ma wabic klienta

Odbiją sobie na czym innym, zresztą kolega który odemnie bierze pyre opowiadał mi że ma znajomego który wstawia do którejś z sieci że zdarza się tak że chcą zrobić promocje to dostaje od nich propozycje nie do odrzucenia że ma przywieżć towar po tyle i tyle bo oni chcą zrobić promocje a cena rynkowa ich nie interesuje i suma sumarum do interesu musi dołożyć jak chce dalej z nimi handlować.

Opublikowano

Tu nie chodzi o cenę wymarzoną przez sprzedającego, tylko o cenę którą może zaakceptować kupujący. Powyżej tej ceny kupi co innego a nie ziemniaki, albo pomyśli, o jakie drogie.

Jeżeli ktoś ma swój towar to ciężko aby dołożył do promocji, jeśli zaś chodzi o handlarzy- no cóż sorry taki mamy układ. Ilość towaru na promocję też jest ograniczona i uzgodniona z marketem bo zaopatrywanie handlarzy z pobliskich targowisk w konfekcjonowany towar nie ma sensu.

Jeśli ktoś zaopatruje odbiorcę cały rok jest możliwość w jego przeciągu manewru ceną aby ilości promocyjne utonęły w masie sprzedanej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
    • Przez Piters182
      Witam. Mam pytanie odnośnie ceny takiego ciągnika ile kosztował nowy, co prawda ten model nie jest już dawno dostępny jako nowy, ale gdy był w tych latach produkcji jako nowy, to jaką miał cenę w wyposażeniu podstawowym, standardowym??
  • Dodaj nową pozycję...
v