Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ziemniaka jest trochę jeszcze ale nie wszystki się nadaje do handlu, kto ma jako takie magazyny i pyrę w skrzyniopalecie to jeszcze pochandluje, towar z kopca i luzem na pryżmie w magazynie to zrośnięta gąbka i nadaje się do utylizacji

Opublikowano

farmer8002 wcale się nie martwie i oprucz tego tajfuna mam też dużo więcej owacji

magnum123 towar z kopca u mnie jest pierwsza klasa wogule nie skiełkował na pryzmie w piwnicy podobnike

Opublikowano

Nieźle musieli kotłować w szklarniach, że tak wcześnie jest. A jaka cena ?

Notowania cenowe Giełdy Kaliskiej pokazują, że za młody krajowy jest 34 zł za 15 kg. Jeśli to prawda, to lipa z miodem.

Opublikowano

Takie przekręty były już wiele razy, a polski głupi naród je ziemniaki zagraniczne będąc świecie przekonanym, że to nasz krajowy .
Saszeta uprawiał ziemniaki w szklarni więc może coś powiedzieć na ten temat. Jak dla mnie trochę za szybko, zwłazcza że wiosna jakaś szczególnie ciepła nie jest.

Opublikowano

pod foliami mam i na razie kwitną a jak podkopywałem to 1zl na wielkość, w Krakowie też młody polski jest ale to przesypują na budach z jutowych worków do raszli ale to chyba włoch albo grek chociaż czarna na nim ziemia a nie czerwona

Opublikowano

ale to nie to samo co młody polski. Byłem u rodziny w łodzi i mówią że te wszystkie greckie hiszpańskie  to nie są młode dla nich, oni czekają na nasze i nie ważne że drogie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
  • Dodaj nową pozycję...
v