Skocz do zawartości
ArekDziedzic

kolejny problem z john deere 6930

Polecane posty

Witam wszystkich, znowu mam problem z moim 6930premium. Teraz pieprza mi się polbiegi, a kody błędów to BCU, BIF ECU, TSC i w każdym jest ten sam błąd 2003.09 i 2000.09 i 2033.09. Podobno wiązka gdzies jest przetarta. Pomocy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
szreder    278

Skontaktuj się z jakimś mechanikiem najlepiej serwisantem maszyn JD bo samemu to nic nie wskórasz ;) Pozdrawiam !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez michalnh
      Witam,
      Mam problem z moim John Dereem 6210 mianowice niekiedy podczas jazdy ciągnik sam zwiększa sobie obroty, obroty falują w górę samoczynnie czy ktoś z was miał taki problem i mógłby podpowiedzieć co było przyczyną?
       
      Z góry dzięki, pozdro 
    • Przez mysza12w
      witam mój sąsiad ma problem z niemieckim pługiem 5 skibowym a mianowicie jak obraca pług to dźwignie w jedną stronę ale pług się obróci do połowy i dalej nie chce a żeby się obrócił do końca to dźwignie musi w drugą stronę pociągnąć wie ktoś dlaczego tak jest i czy można jakoś to naprawić 
    • Przez Mateo111
      Witam pomoze ktoś co to za błąd miga na niebiesko ta literka (i)Z góry dzięki.i dzie się tu załańcza przodni napęd i blokady.


    • Przez patryk1213
      Witam, mam problem w moim john deere 6220 premium, pomiędzy 1500 a 2000tyś obrotów zaczyna przerywać i strzelać, zapala się kontrolka od świec, filtry są wymienione, zbiornik też czyściłem. Nie mam już pojęcia co może być tego przyczyną, z góry dziękuje za odpowiedź. 
    • Przez MF3655
      Witam jestem posiadaczem ladowarki teleskopowej manitou 830 z roku 1995 z rewersem recznym hydraulicznym. 
      A wiec problem polega na tym . 
      Wymienilem pompe bo myslalem ze cos pomoze ale nie . 
      Przy filtrze jest ciśnienie 9 bar a na kanalach gdzie jest wkrecony czujnik pokazuje tylko 5 barow co moze byc przyczyna czy moze byc to zawor ktory steruje jazda przod tyl czy moze cos innego pomocy ? 
×