Świnie - kupno prosiaków, ich rejestracja i dokumenty... kilka pytań
-
Podobna zawartość
-
Przez damian123141
witam. zakupilem prase w tamtym roku unia famarol 2017 rok nową . koledzy czy gdzieś sie smaruje łozyska na walcach ? nie widzę smarowniczek na łozyskach walcowych
-
Przez Szydre
Witam!
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę to pytanie. Macie jakieś sposoby na przetrzymywanie ugotowanych ziemniaków dla świń? Mam 4 świnie i ugotowałem dla nich parnik ziemniaków, jak je przetrzymywać żeby nie skisły? Zostawiłem je w skrzynce wystudzone w ciemnym, chłodnym garażu.
-
Przez Theprzemo205
Witam! A więc mam okazję kupić ciagnik c 355 tylko jest mały problem z dokumentami ponieważ jest tylko tablica rejestracyjna. Ciagnik stoi od kilku nie używany a wczesniej był rejestrowany na strszego pana który już nie żyje. Ciagnik najprawdopodobniej był wyrejesyrowany czy coś takiego oraz od wielu lat nie miał ubezpieczenia. Czy da radę jakoś go zarejestrować? -
Przez kuba063
Witam. Stałem się posiadaczem ciągnika C355. Pojazd nie posiada dowodu ani tablicy. Mam do niego zaświadczenie o wycofaniu z ruchu oraz ciągłość umów. W jaki sposób ten pojazd zarejestrować? Pozdrawiam
-
Przez katopo
Wczoraj ruszyło przyjęcie wniosków na refundację do 75% wydatków poniesionych przez producenta rolnego, który prowadzi gospodarstwo, w którym utrzymywane są świnie.
Składał już ktoś? Na co konkretnie można składać faktury? Rozumiem że maty dezynfekcyjne i środki do nich ale czy jak pokaże fakturę na siatkę do zabezpieczenia okien (jako zabezpieczenie budynków, w których utrzymywane są świnie, przed dostępem zwierząt domowych) to czy mi to przyjmą?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C-328 - podnośnik opada mimo nowego rozdzielacza zewn. i pier...
Mieszanka poplonowa 2 listopada 2025