-
Podobna zawartość
-
Przez 343
Witam.Przymierzam się do zakupu talerzówki szerokość od 4 do 4,5 m do 35 tys .Zastanawiam się jaką firmę wybrać sprzedawca poleca mi euro masz (pierwsze słyszę o tej firmie) ,ale jemu bardzo nie ufam bo to chyba wiadomo ,że każdy swoje będzie promować , rozważałem agro masza fajnie nawet to wygląda tylko nie wiem czy jakość poprawiła się jego mam agregat uprawowy z tej firmy 5 letni to stal słaba pęka i rozciąga się. Tyle tych firm jest do wyboru ,że nie wiem co wybrać ,może ktoś coś doradzi lub powie co ma i czy warto w to wchodzić.
-
Przez mariusz4321
Czy ktoś z Was spotkał się z sytuacją, że po zimie czujnik nie działa- wskazówki nie odchylają się. Wszystki przewody i płytki w puszkach są sprawdzone. W poprzednim sezonie układ działał do samego końca żniw. Z góry dziękuję za odpowiedź. -
Przez patryk072
Cześć, mam takie pytanie, chcę dokonać zakupy pługu, nie bardzo chciałbym wydawać dużo pieniędzy na zagraniczne pługi, mój budżet to około 30-32 brutto, myslałem o zakupie pługu Unia IBIS L 3+1 , znajomi wspominają również o pługach Agro - Maszu tutaj ceny są dużo niższe, pług ciągny będzie New Hollandem T5060 106km, dajcie znać jakiego najlepiej dokonać zakupu według was!
Dzięki!
-
Przez rolnikcasejx70
Witam chciałbym zaczerpnąć trochę opinii użytkowników tego pługa zwłaszcza ten model z odkładniami kvernelanda, chodzi o jakość wykonania i efekt w polu.
-
Przez kangur95
Sprzedam siewnik rol masz identyko jak poznaniak 2.7m 6.000 do negocjacji serdecznie polecam pierwszy właściciel
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zetor 7711 z pługiem Agro-masz POL3
Agro Tom ATHL