-
Podobna zawartość
-
-
Przez slawuch
Witam! Niedawno zakupiłem Massey 3060 z 91 roku maszyna wizualnie ok lecz gdy włączę przedni napęd to coś puka w tylnym moście i zauważyłem także iż przednie koła nie ciagna jak powinny a mianowicie kiedy maja opór to sie przestaja krecic ale jak maja lżej to widac jak by ciagły Czy cos tam w moście sie slizga czy przeskakuje.Prosze o wasze spostrzeżenia i ewentualne rady
-
Przez fergusonki
witam,mam pytanko co może byc z massey ferguson 3125 jeżeli na małych obrotach puka coś a jak gazuje to mniej ale też troche popukuje.olej nie leci więc podejżewam że łożysko chyba nie.prosze o wszystkie odpowiedzi
-
Przez 18mateo18
Witam
Odkąd stałem się posiadaczem mtz to niepokoją mnie stuki w skrzyni biegów lub na reduktorze(żółw-zając). I niewiem co to może być przyczyną może jakieś łożysko. Stuki pojawiają się na małym gazie i podczas prasowania a przestają gdy wcisne sprzęgło lub lewarek od reduktora wyłącze na luz
-
Przez maciekmgg
Witam,w moim c360 od jakiegoś czasu na 3 biegu słychać charakterystyczne stukanie,pukanie .Teraz moje pytanie czy to sam tryb 3 czy może dyfer do roboty ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
312lsa po wymianie sprzęgła
JD3040 + hardi