Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Pasta Lido. Jest z materialem sciernym cos w podobie do piasku ale z twozywa sztucznego przez co nie jest tak agresywna. Polecam, stosuje ja prawie codziennie, bo mydlo nadaje sie aby do czystych rak, a proszek niszczy rece i nie domywa rak jak wlasnie ta pasta.

Edytowane przez Junkers
Opublikowano

Z tego co pamiętam to u mnie Lido nie bardzo domywało ręce..

PKP Energetyka- tak sie pasta nazywa którą szczerze polecam.

Miałem jeszcze z marketu taką za pare złotych i najgorsza też nie była tylko trzeba było jej odpowiednio więcej wziąć.

Opublikowano

Lido pasta opakowanie 1kg za 10zł spokojnie starcza mi na 2 mieśiące opakowanie domywa wszystko nawet sadze

Opublikowano (edytowane)

Dimer to by chyba wyżarł razem z naskórkiem

Edytowane przez Gość
Opublikowano

U mnie najlepiej sprawdza się DIMER .

Ręce jak u niemowlaka czyściutkie.

Radzi sobie nawet z smarami oraz sadzą z kół od hamulcy.

Ja cały czas myślałem że kozy to mają kopyta a nie ręce.W takim wypadku Dimer jak najbardziej wskazany.

Opublikowano

Jak ktos ma dlonie jak panienka to moze i wyzera ale normalnie to robia sie troche suche po dluzszym stosowaniu. Jak lakieruje auta to nie uzywam rekawic nitrylowych bo dlonie mi w 5 minut sie mocno poca. Po robocie najpierw w nitro rozcieram a po chwili pasta do mycia rąk i jest super

Opublikowano

Jak ktos ma dlonie jak panienka to moze i wyzera ale normalnie to robia sie troche suche po dluzszym stosowaniu. Jak lakieruje auta to nie uzywam rekawic nitrylowych bo dlonie mi w 5 minut sie mocno poca. Po robocie najpierw w nitro rozcieram a po chwili pasta do mycia rąk i jest super

Dokładnie.Są potem suche.I jak przez dłuższy czas ma się doczynienia z Dimerem to mogą pękać delikatnie ręce.

Ale to jak by kilka godzin się babrało w Dimerze.

Mowa oczywiście o nierozcieńczonym .

Takim jak jest w butelce 2l (biało-zielony)

To że ładnie odżera smar i brud z silników to nie znaczy ze ma ręce uszkadzać.

Asharot

Spróbuj a przyznasz mi racje.