DF K110 , ZAPOWIETRZONY??
-
Podobna zawartość
-
Przez Wiatru
Witam mam prośbę dotycząca Ciągnika Deutz Fahr Agroton K110 tylko że czerwonego i z innymi światłami tak mi wytłumaczył pan Suchy z firmy Grasdorf z Krapkowic. Moja prośba jest taka aby ktoś nakierował mnie jak ten ciągnik wygląda czyli może jakieś fotki ktoś ma lub wie jak to znaleźć. Był bym bardzo wdzięczny za każde info
-
Przez vdan
Mam pytanko. Zdecydowałem sie na DF k110 tego 120km.
Mam 75 ha w tej chwili. Będzie to główny ciągnik w gospodarstwie. Mam również MTZ-a 82km( obecnie główny ciągnik) oraz C-360.
W tej chwili daje sobie jakośc rade, ale dokupiłem troche ziemi i brakuje mi KM.
Kupuje pług 4 obrotowy kvernelanda lub innej zachodniej marki., do tego agregat upr. siewny 3m potingera.
poradzi sibie ciągniczek??
co myślicie o tym zestawie??
-
Przez bartek25
Witam. Mam pytanie. Gdzie znajdę duży wybór siłowników gazowych do drzwi ciągnika (Deutz k100) 2006 rok prod. ?
-
Przez adrian123292
Witam. Tak jak napisałem w temacie mam problem z hydrauliką w moim agrotronie k110. Otóż po odpaleniu po dłuższym postoju (1 noc) nie działa w ogóle hydraulika, ani podnośnik ani tur, ani hydraulika zewnętrzna. Wtedy muszę poluzować nakrętkę węża ciśnieniowego przy pompie na odpalonym silniku, wyleci trochę powietrza z pod niej i hydraulika zaczyna działać. I tak za każdym razem po odpaleniu muszę robić. Niestety nie działa ona za specjalnie.. Jest strasznie wolna i słychać taki jakby opór gdy podnoszę podnośnik czy inne urządzenie.. Ciągnik mam od nowości od 2007r i dotychczas było wszystko w porządku. Nie ma żadnych wycieków na zewnątrz, filtr oleju oraz olej nowy.. Pomocy..
-
Przez adrian123292
Witam forumowiczów. Mam problem z moim deutzem k110. Otóż podczas jazdy po drodze sam mi hamuje czasami na prawe koło tył. Musze się wtedy zatrzymać, wrzucić na luz wcisnąć kilka razy hamulec i wtedy puszcza i można jechać dalej. Czasami zdarza się to kilkakrotnie czasami raz ale strasznie to wkurza bo nie wiadomo jak to naprawić. Ciągnik posiada instalacje pneumatyczną. Czy ktoś z was spotkał się może z taką usterką i był by mi w stanie w jaki kolwiek sposób pomóc? Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Delikatne drgnięcie podnośnika podczas podnoszenia maszyny i jazdy ...