-
Podobna zawartość
-
Przez rzymek98
Witam. jakie i ile oleje lejecie do internationala 743 ? chodzi mi o silnik, skrzynie i hydraulike
-
Przez UncikEA
Witam mam problem bo wskaźnik paliwa po włączeniu zapłonu zawsze wskazuje pełny zbiornik i mam pytanie czy to wina pływaka czym zegara na desce rozdzielczej. Jak zapłon zostanie wyłączony to wskazówka opada. Z góry będę wdzięczny za pomoc
-
Przez grzegorzprawdzik
witam. mam problem z demontażem miski olejowej w international 1046.. może jakieś podpowiedzi? pozdrawiam
-
Przez pauliosss
Witam wszystkich. Zakupił kolega ciągnik international 824 ma problem z reduktor wyskakuje.. Poszukuję do wyżej wymienionego ciągnika katalogu skrzyni biegów katalog ewentualnie schemat skrzyni biegów co gdzie jak jaki tryb.. Posiada ktoś może taki katalog lub schemat? Pozdrawiam
-
Przez pauliosss
Witam wszystkich. Zakupił kolega ciągnik international 824 ma problem z reduktor wyskakuje.. Poszukuję do wyżej wymienionego ciągnika katalogu skrzyni biegów katalog ewentualnie schemat skrzyni biegów co gdzie jak jaki tryb.. Posiada ktoś może taki katalog lub schemat? Pozdrawiam
-