Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@PRIMO  czyli i tak wiadomo, że nie wiadomo o co chodzi :D no ale czasem moze być ciekawie. Nic tylko czekać na kolejny odcinek ;)

@cinek1808 @Bananek no co Wy... za dzieciaka to mleko tylko pije a późnej nawet piwko może (Ale to od żony zależy 😛 )

Opublikowano
12 godzin temu, marko-kolo napisał:

jakoś nic ciekawego nie napisałeś ....nie podryguj jak nie potrafisz bo sam bana zarobisz  

😉

Wybory na modka niedawno były, że ten znowu tak jęczy jak dziecko bez lizaka? No nie wybrali cie, a tak byś chciał nie? xD

Wpisz sobie w nicku  "marko - były i niedoszły moderator" - zyskasz trochę na autentyczności, a nie tak nieudolnie będziesz się pod niego podszywał xD

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, grego napisał:

Wybory na modka niedawno były, że ten znowu tak jęczy jak dziecko bez lizaka? No nie wybrali cie, a tak byś chciał nie? xD

Wpisz sobie w nicku  "marko - były i niedoszły moderator" - zyskasz trochę na autentyczności, a nie tak nieudolnie będziesz się pod niego podszywał xD

swoje zwidy zachowaj dla lekarza ...nigdy nie byłem żadnym moderatorem i do niczego mi to nie jest potrzebne 

Opublikowano
6 godzin temu, marko-kolo napisał:

swoje zwidy zachowaj dla lekarza ...nigdy nie byłem żadnym moderatorem i do niczego mi to nie jest potrzebne 

No w końcu coś zaczynasz pojmować. Jak już sobie wyjaśniliśmy gdzie jest twoje miejsce to i ty zachowaj te swoje "mądrości" co kto i o czym może tu pisać dla swojego specjalisty ;).

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, zetorki12 napisał:

Kurde . Mało tych Pań na AF . A jak więcej jak jedna to zaraz kłótnie między nimi . Czemu to tak ?

nie wiedzą jak swoją obecność tu pokazać , jest agroselfie to drą koty między soba gdzie popadnie¬¬

20 godzin temu, Uziu92 napisał:

może tak być, ale za kilka lat to i tak już nie będzie znaczenia, i tak nie będzie stawał :D

czemu nie ma znaczenia , może na widok żony nie drgnie ale jeśli na widok dużo młodszych to ogier w stajni to znaczy że nie jest jeszcze źle:P

20 godzin temu, Uziu92 napisał:

... o lasce jeszcze nie chodzę :D

to ta laska z twego avatara nie pomogłaby dojść do łóżka jakbyś był za mocno na%owany / na‰owany

20 godzin temu, zetorki12 napisał:

A wyobraziłem sobie . 😉😜

domyślam się , bo jak się niektóre zobaczy to wyobraźnia jest w stanie "resztę" dopowiedzieć;)

20 godzin temu, Ansja napisał:

No jak prezydentem zostałam 😁

...

prezydętką 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 godziny temu, krzysio22 napisał:

Nawigacje ma wbudowaną,...

chyba na palcu tą ze ślubu ;)

Opublikowano

Tak dla rozluźnienia. Jakoś yt zaproponował by obejrzeć. Wasza ulubienica.

Opublikowano

Ja nie wiedziałam że na studiach to uczą nakładania maseczek nawilżających i robienia paznokci hybrydowych. 😂😂😂  ciekawe czy magistra też do tego trzeba mieć... 😉

Opublikowano

Doloress gdzie ona mówi ,że studiuje? Mowila o szkole a to różnica  .Przynajmniej zajmuje się  tym co ją interesuje i nie ma tu się z czego śmiać.

Tomek78  ciekawe wieści masz tylko ty i twoje grono wynajduje stek własnych wymyślonych historii.

Bratrolnika jakoś nie jesteś w stanie kolegów naprostować na temat o programie,którzy piszą prywatne wyobrażenia ;)

Opublikowano (edytowane)

toć to powszechna i publiczna wiadomość podana do publicznej wiadomości bo takim jest wynik wyborów 

sama się przechwalała że działasz w polityce na lokalnym szczeblu a teraz już twierdzisz że to zmyślona historia ?

startując w wyborach jesteś osobą publiczną   a to że poniosłaś sromotną porażkę i konkurencja  z Twojej listy pokazała gdzie Twoje miejsce to nie  do nas pretensje  .... niestety wstyd Ci pozostał i nic więcej  :D

ps. nic ciekawego tak naprawdę ale widzę że prawda boli  bo drążysz temat i się wypierasz'' sukcesu ''

Edytowane przez marko-kolo
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano

Wasza zmyślona historia , nigdzie nie kandydowalam a to co tu piszecie nic innego jak zwykle pomówienie.Widac jak się nudzicie i brak własnego życia.Ciesze się,że każde kłamstwo przyjeliscie jak szczerą prawdę ,naiwni jak dzieci... 😁  P.S obcym nie wierzcie ,bo stajecie się idiotami 😁

Opublikowano
42 minuty temu, Ansja napisał:

Doloress gdzie ona mówi ,że studiuje? Mowila o szkole a to różnica  .Przynajmniej zajmuje się  tym co ją interesuje i nie ma tu się z czego śmiać.

Do tego filmu jest dedykowany artykuł w którym jest mowa o tym że studiuje... fakt portal plotkarski, ale w każdej plotce trochę prawdy jest :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v