Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

gruba tak krzyczała że będzie zaraz odjeżdżać pierwszego dnia bo to nie jest dla niej miejsce, a jak ją pognał to wielce obrażona bo ona chciałaby być wybrana

coś mi się wydaje że ona i tą chudą nakręcała przeciwko Zbyszkowi, bo wyjechała to i jej zaraz się odmieniło

• Like 1
Opublikowano

Solek cofnij się o stronę to zobaczysz linki i odpowiedź czemu ta edycja jest taka dziwna. U Karola czy Piotra zwykłe karierowiczki skaczące z programu do programu. Czysta reżyserka.

Opublikowano

Czemu tu tylko męska strona debatuje? A mówicie na nas że obgadujemy :P

Opublikowano

Czemu  tak źle mówicie o tych kobietach? Co dokładnie wam nie pasuje?co was zraziło?

Opublikowano (edytowane)

Krnąbrność ,lenistwo???? To widziałam... ale czy tylko to?

Edytowane przez Daria54321
Opublikowano

zgłasza sie jedna z druga do programu gdzie to ROLNIK szuka zony, pozniej jedzie na miejsce i wydziwia, to po co sie zgłasza ? to tak jak ja bym wszedł do cukierni i chciał kupić kiełbasy i miał pretensje ze nie ma  :D Po za tym zachowanie i niektóre teksty tez nie były na miejscu :D

• Like 1
Opublikowano

Wg mnie najgorsze było to ze same chciały się z chłopakiem zapoznać , potem narzekaly na to co niby według nich jest nie tak, chciały uciekać bo już wiedziały ze nic z tego nie będzie, a zaraz potem jak Zbyszek jednej z nich powiedział ze nic z tego nie będzie to jedna się wscieka ze na darmo tu jechała,ze nic jej z nim nie wyszło choć przypomnę ze sama mówiła ze nic z tego nie będzie pierwszego dnia pobytu, i wykosztowala się nie wiadomo jak bardzo, na kiecke za 200zl

• Like 1
Opublikowano

A wy tu się jaracie tym śmiesznym programem. Myślicie, że to co widzicie w TV to jest czysty spontan??? Nie zastanawialiście się ile sytuacji jest tam wyreżyserowane???

Opublikowano

A tak się jaramy a ty myślisz że nie wiemy? :P jasne że wiemyxD 

Opublikowano

hheheh No i o to właśnie chodzi. Moja siora pracuje w TV i kiedyś mi załatwiała wejścia na nagrania różnych programów. Wtedy takim hitem była Randka w ciemno. To były dopiero jaja. Trzy godziny nagrywania niespełna godzinnego programu. Pytania i odpowiedzi z kartek, kilka razy nagrywali te same kwestie bo ktoś zapomniał pytania albo się zaczął jąkać. I najlepsza publiczność "bierz dwójkę", "no co ty bierz jedynkę" hehehhe Ale później w  telewizji po montażu wyglądało to całkiem zgrabnie....

Także na takie programy trzeba patrzeć z przymrużeniem oka....:D

Opublikowano

Wiadomo,że to wszystko ustawka ale co by nie mówić to mnie najbardziej szkoda w tej edycji Zbyszka i jego mamy. Widać,że to fajni, ciepli, mądrzy życiowo i pracowici ludzie a tu takie dwa wytłuki,że szok. Nawet nie chodzi mi o wygląd bo to akurat sprawa indywidualna i to co dla mnie wydaje się obrzydliwe może komuś się podobać więc tego nie mam co komentować...ale zachowanie tych "dam" i to co mówią to nawet nie jest słoma z butów...z ich ust leje się gnojówka i to w domu kogoś kto je tam zaprosił i gości dając im część siebie. Na tym przykładzie widać jak nisko upadły obecne obyczaje.

Ta o została marudziła w którymś odcinku,że to taki duży dom i ona nie wyobraża sobie,żeby to sprzątać...rozwiązanie tego problemu jest banalnie proste...niech wraca do swojej betonowej dziupli w jakimś blokowisku i więcej d*py nie zawraca porządnym ludziom na wsi.

Opublikowano

On to przynajmniej trafił na babkę na swoim poziomie...czyli tą z chyba z Suwałk i ona jak ją wybierze to z niego więcej soku wyciśnie niż on do tej pory ze swoich winogron a chwilę potem będzie walka o spadek xD Miał co prawda w tej trójce  też babkę na poziomie i to takim,że sama zrezygnowała w odpowiednim momencie i w ładnym stylu...na tyle dobrym,że się nawet nie skapnął,że nie dorasta jej do pięt...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v