Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie zapominajmy ze chłopak nie ma dłoni zajmuje się gospodarstwem sam, nie zbiera prania jak Karolek.

Znam przypadek gdzie chłopak/kawaler obrabiał gospodarstwo, zarabiał kombajnem, na czas oporządku stawiał kombajn, brał sam sobie jedzenie, nikt z domowników mu nie pomógł. Dziś już nie ma chodowli i jest bliski upadku gdyż wszystko musiał robić sam.

Opublikowano

a Piotr przywiózł kolejną co z solarium uciekła, i we łbie pewnie pusto

a Zbyszka szkoda, swój chłop, ta chuda u niego jak są sami nawet chce coś zagadać, tyle że jak razem z tą grubą są to pierdzieli tak że od razu trzeba byłoby ją zawieźć na pierwszy przystanek pks

a Karol powiem że mnie zaskoczył, nie kręci, mówi prosto z mostu jak jest, i jednej i drugiej

Opublikowano

przecież głównym zarzutem tych zbyszkowych paniusi od samego początku było to że matka mu przygotowuje posiłki.

i to jest ta straszna rzecz przez którą ta biedna kobieta jest potępiona, nie dlatego że jest wredna, chce wszystkim rządzić itp.

może niech sobie panny upierdzielą rękę, którą się podcierają w kiblu od małego i sprawdzą  czy będzie im miło.

cieknie z nich momentami zgorzkniałym staropanieństwem jak wodą z gąbki, a "czarny kaszalot" wiedzie w tym prym.

na ładowarkę i wywieźć ten towar w ciorty  <_<

Opublikowano (edytowane)

Piotr jaki typ kobiety lubi każdy widzi , teraz już rozumiem skąd były te problemy z wiernością.

Muszę przyznać że Karol bardzo dobrze wybrał kandydatki , chyba czytał listy i wie co to fotoshop .

Edytowane przez piotr30piotr
Opublikowano (edytowane)

No Pietrek to przecież sam stwierdził w tym odcinku że się nie raz przejechał na pannie a co chwila ciągnie do siebie jamochłona 

z oczami "od krowy" albo rodzynkę rodem z solary. I sie przybiera do tej bądź co bądź nie najgorszej 40-stki jak weganin do tatara.

Wygląda na to że mu rozumu z wiekiem nie przybywa.

A Karolek , no chyba aż tak nieśmiały nie jest, :D  rozum po tym co widać też ma we właściwym miejscu, bo w miarę

chyba je dobrze rozpracowuje B)

Edytowane przez piotrczem
Gość MarcinWiniarski
Opublikowano

@Rolnik1973 A jak najlepsi kandydaci na męża w lubelskim :D

Opublikowano

Ciekawe  czemu  we  wszystkich  dotychczasowych   edycjach  sami,,krowiarze''  żadnego  ,,trzodziarza'' -   widocznie  nie  mają  czasu   rozejrzeć się za   dziewczynami....  :)      Chyba  jednak był  jeden  ,,trzodziarz''  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v