Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bliżej rzeszowa -dylągówka i handzlówka, tyle że tu trzeba szukać jakiejś agroturystyki ( w hyżnem na pewno jest), ale to takie stoki bardziej dla okolicznych narciarzy z możliwością dojazdu

Opublikowano

Ja się trochę rozczarowałem naszą Śnieżką a dokładniej wyciągami narciarskimi.Jeszcze trochę im brakuje nawet w porównaniu do naszych sąsiadów(mam na myśli Czechy)

Opublikowano

Ok ....ja już czekam , zapraszam resztę zainteresowanych ..... :)

Opublikowano

Przyjdzie z nudów ......no chyba że już mu się znudził nick Sean ?   ;)

Opublikowano

Przeżyje ....czasem trzeba przyjąć i ''policzek '' jak się zasłużyło .  Tylko tchórz ucieka ...ale przecież wiecznie uciekać nie może ? :)

Opublikowano

To żeś się kurde nie zabezpieczył ...nooooooo Mariusz ile Ty masz lat ?? :rolleyes:  :D  W pewnym wieku ,trzeba być  przygotowanym na każdą ewentualność  B)

Opublikowano

O to choć jednego kobieta zna się na rzeczy ,w końcu straszą dłuuuuuuuuugim weekendem . :rolleyes:  Biedronka 1 i 3 zamknięta ... :P

Hm ,nie wiem co z grego zrobić ,ale chyba trzeba zaadaptować ,bo tam w ;;;dziewczynie na ...'' uschnie ,jak przestaniemy z nim dyskutować ? :D

Opublikowano

Grego znamy ,już chyba nas niczym nie zaskoczy ...no chyba że pozytywnie ....?  :rolleyes:  

Marek już pisałam ,że związek to związek ....nie pytamy jaki ? :P

Opublikowano

Tomek było nie spać z Żonką ..ale wiem ....łatwo się mówi  :P