Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jak historyjki ze żniw to powiem wam swoją że kobiety są modre ;)

kosiłem gościowi 1,20 ha w 1,05 godz myślę że to niezły czas ale gościu chciwy mówi spuść coś jeszcze tłumaczę tu niema z czego a on swoje ja mówię a to daj za godzinę i tak będzie

gościu dalej się targuje ,mówi spuść coś jeszcze ja jemu tłumacze tu już naprawdę nie ma z czego a on swoje nadal

w końcu mówię :

a h... moja strata daj za 60 min i tak będzie gościu zadowolony ja też

po tygodniu przynosi kasę z wielkim szumem i krzykiem ,pytam czego tak drzesz się a on na to:

baba mi uświadomiła w domu że 60 min to jest też godzina :D

Opublikowano

Dzięki.

Tych zdjęć jest cała seria, w historyjkę się układaja.Zaczyna sie jak odwija folię. Ostatnie jak mały wyciąga czapkę z pyska byka i wyciera buzię, bo ten go oblizał :D

Iwona widziałam te zdjęcia, najlepiej jak dawał dyla. Ale komentarze to głupie niektóre.

Nicolas nadal się nie boi. Jest jeden byk uwiązany to mu nosi siano i ospę i mówi, że to jego byk. A jak który wyciąga do niego pysk, to pac go łopatką w nos.

Opublikowano (edytowane)

Dzieciaki od małego trzeba uczyć.

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Mój syn raz się wystraszył jak byłam sama w domu a krowa się cieliła i musiałam to odebrać. Miał w tedy 1,5 roku dziecko posadziłam na snopku a sama ciągłam cielaka ( na szczęście cielaczek nie duży i krowy nie pierwszy poród) to wmiarę gładko poszło. Syn jak to zobaczył i usłyszał ryk krowy wyprysł z obory jak poparzony, długo bał się tam wchodzić. Ale po jakimś czasie zrozumiał że tak rodzą się zwierzęta i potem mi asystował przy porodzie klaczy. Odkąd pamiętam to krowy cieliły się jak człowiek albo sam albo miał gdzieś jechać na imprezę. ;[

Opublikowano

Ja właśnie przed imprezką...w sobote...bebebebeb...Trochę dzisiaj przygotowałam...galaretka, farsz na paszteciki,kapustę spażyłam na gołąbki,mincho napeklowałam-czeka do pieca--trochę jutro- w sobote sałatki i inne przekonski i imprezka do przodu...

Opublikowano

To nie moja imprezka- ja tylko szykuje- ale mała 40 osób i wesoła jakieś zaręczyny :wub:

Opublikowano

Ja Ci powiem że nie mogła bym pracować w kuchni, łasuch straszny ze mnie po miesiącu takiej pracy bym przytła z 10 kg. No chyba że w kagańcu :D

Niewiem czemu tak jest że jak ktoś inny ugotuje to lepiej smakuje, może człowiek nie nawdycha się tych zapachów czy co? :blink:

Opublikowano (edytowane)

A co tu taka cisza?? :ph34r:

Czyżby wszyscy zapatrzyli się na pociechę koleżanki nikolajjj i teraz konstruują coś podobnego?? :lol:

Edytowane przez pedro2
Gość nikolajjj
Opublikowano

Zgagę to równie dobrze można mieć od czegoś innego.

Zgaga to raczej w późniejszych tyg ciąży. Przynajmniej ja tak miałam.

Opublikowano

Właściwie to wolałbym żeby to okazało się np.od dżemu bo już trójkę mamy , :) i chyba wystarczy.

No właśnie chyba to jest tak że dopiero później może być zgaga, jak to u nas mówią- pożyjom uwidim :D