Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego temu "koledze" tak bardzo spodobała się bajka o lisie i koźle   :)  sam robi za liska.   :P

Opublikowano

Najlepsze bajki jakie w życiu widziałem to na fb singli o wyidealizowanym obrazie związku kobiety z mężczyzną i to jeszcze po ślubie. 😄

Opublikowano

To, że ktoś nie jest po ślubie to nie znaczy, że w związku nie był. I że ma wyidealizowany obraz życia z drugim człowiekiem. Także powinieneś na FB zmienić kategorię wiekową z 15-25 na trochę więcej ;) 

Opublikowano

Po jakiego grzyba się żeniłeś jak się do tego nie nadajesz?    :) 

4 minuty temu, lemek napisał:

Najlepsze bajki jakie w życiu widziałem to na fb singli o wyidealizowanym obrazie związku kobiety z mężczyzną i to jeszcze po ślubie. 😄

Opublikowano (edytowane)

Wszyscy, bez względu na kategorię wiekową tak myślą. Nawet Sean, niby taki szczęśliwy w związku a z każdą pisze i nawet myśli jak by ci (wam) dobrze razem było. Dla mnie to  jakieś irracjonalne. No i w jakimkolwiek związku nie byłaś, to z całym szacunkiem nie było to małżeństwo. 

Edytowane przez lemek
Opublikowano
1 minutę temu, lemek napisał:

Wszyscy, bez względu na kategorię wiekową tak myślą. Nawet Sean, niby taki szczęśliwy w związku a z każdą pisze i nawet myśli jak by ci (wam) dobrze razem było.

xD Cię jasny gwint, ten wie co myśli Sean   xD od kiedy to pisanie jest pożądaniem?     :D

Opublikowano

A mi by się z nią nie chciało pisać. Jest nudna jak flaki z olejem jak prawie każda baba i jeśli tobie się chce to musi być pożądanie... Hehe

Opublikowano (edytowane)

Lemek ja nic do Ciebie nie mam. Każdy jest jaki jest i sam ze sobą żyć musi. Ale skąd Ty wiesz o czym Sean myśli? Czy to, że pisze z kimkolwiek to znaczy, że w jego związku jest coś nie tak? Czy to, że ja piszę z nim to cokolwiek znaczy? Serio? Oczywiście, że nie było to małżeństwo. Ale czasami związki nieformalne trwają dłużej niż małżeństwa. Mi to akurat niewiele zmienia czy to było małżeństwo czy nie. Lepiej brzmi stara panna niż młoda rozwódka :P

Napisałam zanim przeczytałam Twój post. Także nie chcę abyś się wdawał w tą nudną rozmowę i nie oczekuję odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie :)  

Edytowane przez Kallina86
Opublikowano
3 minuty temu, lemek napisał:

A mi by się z nią nie chciało pisać. Jest nudna jak flaki z olejem jak prawie każda baba i jeśli tobie się chce to musi być pożądanie... Hehe

A tu się mylisz, tobie by się chciało pisać z każdą, tylko jest mały sęk, że każda nie chce pisać z tobą.   :P

Opublikowano (edytowane)

U nas jest tylko jeden facet, który rozmawia z kobietami jak równy o firankach i innych babskich pierdołach. Pewnie jakiś kryptogej, choć żonaty. Normalny zdrowy facet nie będzie gadał z kobietą jeśli go nie pociąga, najwyżej takie yhy, aha, noo. 

Edytowane przez lemek
Opublikowano (edytowane)

Za to tu w temacie pisze jeden  chory "Bolek"  który donosił na PW do różnych Pań kto kim jest wedle jego wyobraźni   :P

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
4 minuty temu, lemek napisał:

Normalny zdrowy facet nie będzie gadał z kobietą jeśli go nie pociąga, najwyżej takie yhy, aha, noo. 

Za młody jesteś by wiedzieć co normalny facet robi i myśli, ty myślisz jeszcze tylko małym fiutkiem.    :P   xD

Opublikowano
2 godziny temu, Sean napisał:

@PRIMO  i to je gubi.   :P

Śmieszy mnie tylko fakt jak bardzo lubicie słyszeć- to co chcecie usłyszeć...Musi do was dotrzeć wreszcie, że kobiety mają prawa i obowiązki takie same jak mężczyźni i są na tej samej płaszczyźnie równe- Ludzi którzy zasługują na szacunek nie różni płeć,  kolor skóry, czy wyznanie. 

Opublikowano
28 minut temu, tess napisał:

Śmieszy mnie tylko fakt jak bardzo lubicie słyszeć- to co chcecie usłyszeć...Musi do was dotrzeć wreszcie, że kobiety mają prawa i obowiązki takie same jak mężczyźni i są na tej samej płaszczyźnie równe- Ludzi którzy zasługują na szacunek nie różni płeć,  kolor skóry, czy wyznanie. 

I vice versa Tess, i vice versa

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Pigmei napisał:

@tess  z równouprawnieniem masz w życiu jakiś problem? O.o Pytam gdyż nie wiem co w głębi masz na myśli znając różnice między płciami

Przeczytaj ze zrozumieniem ostatnie zdanie mojej wypowiedzi. 

6 godzin temu, bezbarwny napisał:

I vice versa Tess, i vice versa

Nie rozumiem? Pany zapytali co mnie śmieszy, odpowiedziałam myślę bardzo rzeczowo...uznaliście to tradycyjnie za przejaw feminizmu - a to nie tak🤔😉 może kiedyś... Ehhh. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie lubię tej Kalliny, ale swoją wypowiedzią nie uraziła żadnej płci. Tak było od zarania i jest nadal, tylko niektórym się zachciało naturę poprawiać i stąd tyle mamy feministek, różnej maści uzurpatorów, geje wychodzą na ulice... 

Opublikowano

Lepsze geje czy feministki które nie wstydzą się tego kim są- niż masa wyświęconych degeneratów ukrywających się pod płaszczykiem dobrego ,,człowieka". A to kogo lubisz, a kogo nie- pozostaw Pan dla siebie.... co Ona ku_a zupa pomidorowa, że wszystkim musi pasować? 🤨

Opublikowano (edytowane)

To, że się nie wstydzą, nie znaczy że muszą się z tym obnosić. Jak mam małego to nie latam z gołym po ulicy umalowany na jaskrawo, bo nie ma się czym afiszować.Prawda @Sean🤭↖️

Edytowane przez lemek
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, bezbarwny napisał:

Toż ja o tym właśnie

I prawidłowo😎 taka nasza wspólna zależność i trzeba z tym żyć na równi- a nie jak tu czytam... Co tu się wyprawia? Ja się teraz pytam? 

Lemek a to już podchodzi pod paragraf a Oni robią wszystko zgodnie z prawem. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Gdy Bóg stworzył stworzył kobietę do Adama tylko puścił oko i znacząco się uśmiechnął, natomiast z nią rozmawiał bardzo długo.Nie wiem dokładnie o czym bo mnie przy tym nie było, ale podobno coś żeby za dużo się nie wychylała, mu gotowała, gacie uprała, z cudzymi mężami w necie nie przesiadywała. W każdym razie nic o równouprawnieniu. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tess napisał:

Przeczytaj ze zrozumieniem ostatnie zdanie mojej wypowiedzi. 

To jest śmieszne, już sama natura poróżniła dość istotnie obie płcie a ty chcesz  pełnej równości?  Przecież wystarczy zwykła naturalna akceptacja i problemu nie ma :) a w związku  wystarczy wzajemne dopełnianie się i masz  receptę na  szczęście  :P

Dla Gejów,i innych "nowoczesnych" tolerancji nie powinno być,  i jest tak jak lemek  napisał, jak się nie obnoszą to ich sprawa, ale jak występują o rozległe prawa,  nawet jako rodzice zastępczy to WRRRR dla takich skrajnych  wynaturzeńców nie powinno być miejsca.

Edytowane przez Pigmei
Literówka
  • Like 1