Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Nie potwierdzam i nie zaprzeczam . Tyy , paaa , a oN  dalej tłumaczy i zdziwiony że gO nie rozumie Ktoś .:tw_blush:

Taa , już na priw zaprasza ... Grego nie daj się , bo później będzie piekło .:D Chłoptasia na zwierzenia naszło "kto po kim" . Mówiłem że zły dotyk .:D:D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

te ...a może gejem jestem  ? zony zapytam bo aż się przestraszyłem  ...zetorki tak mi dowalił :D ...żeby to ''ktoś '' a to taki nikt koniec ogona ;)

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano

Ale jaja . Sam ma wątpliwości i musi żony pytać . :D Ale jaja , dowalił do pieca ! Aż naprawdę się popłakałem , tyle że ze śmiechu . :D Ale cudak :D:D

Opublikowano

No i jak ? Pytałeś już Żony ? Jak wypadłeś w porównaniu z listonoszem ?:ph34r:

Opublikowano (edytowane)

No ale przyznać trzeba że chłopczyk się rozwija . Już kilka postów i nic o płaczu nie napisał . Może skonsultował się z weterynarzem lub farmaceutą .:tw_blush:

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
52 minuty temu, marko-kolo napisał:

nie no grego  nic nie rozumiesz ale juz ci tłumacze ....chodzi po prostu o weryfikacje  pewnych plotek które ta pani sama rozsiała na twoj temat 

ot sie rozeszło po forum sam wiesz jak :D...nie wiem jak było ale ciekawe jaka jest prawda ,wiec pytam ;)

jakie zmienianie tematu ? cos nie pykło coś się rozpadło czy jak ? grego no nie udawaj samotnego gracza :D

tyle co ty mi nawyzywał to daruj te prowokacje i się nie ośmieszaj  że ja tu komuś wyzywam ...piszemy o faktach i tyle i tego nie przeskoczysz 

a cóż to, Grego nie chce się oczyścić z plotek? Pewnie nawet nie wie o co chodzi xD

Opublikowano
7 minut temu, marko-kolo napisał:

no u nas akurat listonoszka rozwozi :D...oj zetorki jak się pocisz i nic :ph34r:

No nie moja sprawa . Wybór tWOJEJ Żony ... No ale właściwie nie ma się czemu dziwić ...:tw_blush:

Opublikowano
1 minutę temu, marko-kolo napisał:

plotki z samego źródła jak najbardziej grego ...;)   ...nie żeby ktoś tam coś xD

takie właśnie są najlepsze ;)

Opublikowano

Dziwisz się ? oN tylko sam siebie rozumie i to tylko w piątki .:D:D

Opublikowano
8 minut temu, grego napisał:

Ee plotki akurat się przydają ;). No sam zobacz, durnia z siebie robisz i to chodzi ;)

jak jest późno i nie chce mi się spać, to lubię z siebie durnia porobić. Tak trochę z litości, żebyś mógł podbudować swoje ego

Opublikowano
2 minuty temu, artur125 napisał:

jak jest późno i nie chce mi się spać, to lubię z siebie durnia porobić. Tak trochę z litości, żebyś mógł podbudować swoje ego

No to powiem Ci że masz w tym wprawe xD

Opublikowano
1 minutę temu, artur125 napisał:

No i z jaką łatwością to ci przychodzi . Normalnie jak byś to robił od zawsze .:ph34r::D

Opublikowano

Co niektórzy całą noc nawijali, nawet pozwy się pokazały - sam jestem w strachu bo na innym forum napisałem że Bob Budowniczy to leser i naciąga ludzi na koszty - czy Bob może mnie pozwać o znieważenie i co mi za to grozi?