Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No jakże by inaczej . B)

Można wiedzieć gdzie tyle kilometrów w piątek nakręciłaś i czy znalazłaś to czego szukałaś ?

Tak właśnie na mapę zerkałem i tak zauważyłem że do stolicy mamy podobne odległości ... ;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

W piątek byłam w Mławie na przeglądzie rocznym z suzą . Fakt ,jest bliżej serwis suzuski ,ale tam była kupiona nasza  i  postanowiliśmy również tam robić przeglądy gwarancyjne . 

Opublikowano

Niech zgadnę - Ty za kierownicą oczywiście ? B)

Opublikowano

Nie boisz się samego Męża zostawiać , a jak sąsiadka Twoją nieobecność wykorzysta ? ;)

Opublikowano (edytowane)

Zetorki to Ty mnie nie znasz ...bo i skąd ?  :rolleyes:  . Nim  ruszyłam w podróż ,to tak grafik dnia mojemu M ustawiłam ,że do wieczora nie wiedział w co ręce włożyć  :D

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Do Płocka na serwis miała byś bliżej a w Płocku 3 galerie więc przy okazji mały shoping a w Mławie to lipa taka prawie jak w Sierpcu nawet browaru nie mają
kasztelan zielony niepasteryzowane super polecam

Opublikowano (edytowane)

A dosolił spragniony? B)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No co tam nowego i dobrego ?

Przypomniało Mi się - Co tam Meg z plamami po wodzie na szybach w suzi ?

Opublikowano (edytowane)

Niestety jeszcze są ,nie ma kiedy się za to zabrać . Mało tego ,pojechałam czyściutkim samochodem na przegląda ,a oni mi go tam umyli tak pięknie ,że wszędzie są białe plamy ,nie tylko na szybach.  :wacko:  Profesjonalnie nie ma co  :rolleyes:  :D

Dziś zaliczyłam pierwszą opaleniznę ,niby raz słoneczko ,raz chmureczka i po paru godzinach na zewnątrz ,efekt taki ,że mnie piecze  .... :ph34r:  

A Wy uzupełniacie witaminę D ?  ;)

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Kiedy ostatnio byliście na wakacjach :) ? Miastowi myślą, że rolnicy mają życie mlekiem i miodem płynące, że kasa z nieba leci, a prawda jest taka że praca na roli to praca przez 24h na dobę.

Opublikowano

A ja jak co roku od pierwszego sierpnia robię sobie urlop...,a co.  Siadam na maszynę i mknę na pełnym gazie przez gęste łany czując wiatr we włosach i drobinki kurzu w ustach. Da się? Da :lol: 

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

@grego dokładnie masz rację, jeżeli kochasz to co robisz to urlop masz nawet w pracy :D

Opublikowano

Praca ,nawet ta którą się lubi ,nie powinna być całym życiem .  

Opublikowano

Od innych obowiązków i wyżywasz się na kombajnie ?

Opublikowano (edytowane)

Nom, i powiem wam, że juz się nie mogę doczekać :P

Chociaz przyznam, że to juz nie takie żniwa jak były kiedyś, oj odstało się w kośc za młodu....

Edytowane przez grego