-
Podobna zawartość
-
Przez bartekcuber
Witam mam problem z perkinsem 3 cieknie mi olej z simeringu na wale przy kole zamachowym mechanik założył już drugi i dalej się leje wie ktoś jak on ma być założony on mi wbijał go w takie kółko troszkę głębiej niż równo z płaszczyzną kółka i potem na wał zakładał tak ma być czy może on ma być głębiej założony ? simering ma być sprężynką w stronę tłoków tak ? proszę o pomoc
-
Przez ziomal_one
Witam,
Wymieniliśmy pasek w JD 6620se. Po zmianie było dobrze, a teraz jak dostał roboty to piszczy ( drze mordę wniebogłosy).
Numer był spisany ze starego paska 8pk 2523. Pasek "niemiecki", pierwszy gatunek rzekomo.
Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał.
Pozdrawiam.
-
Przez szczypek91
Witam. Mam zetora 9540, pęk mi przy nim pasek klinowy (alternator, chłodzenie) i nie wiem jak założyć nowy, ponieważ zetor ma przedni wom. W sumie to trzeba ściągać wom, tylko jak?
-
Przez TopAgroPlus
Witam
Mam pytanie ile czynnika wchodzi do układu klimatyzacji w John Deere 7730 i dlaczego zamarza rurka niskiego ciśnienia przy sprężarce?
-
Przez TopAgroPlus
Witam mam pytanie Ile czynnika r134a wchodzi do tego układu? I czy ktoś ma może spis ilości tego czynnika do innych maszyn rolniczych?
Tak wiem że można zrobić to za pomocą manometrów ciśnienia ale tu liczy się też dokładność a nie dobijanie na oko>
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wymiana paska
Massey Ferguson 6140