Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez slajer6
      Witam
      szukam kogos kto uzywa takiej ładowarki http://otomoto.pl/bobcat-K218632.html w swoim gospodarstwie
      zastanawiam sie nad kupnem podobnego sprzetu ma byc głownie do usuwania obornika i do wszystkiego czego sie da
      prosze o opinie
    • Przez robson79
      Witam. Mam problem z tą ładowarką nie chce ciągnąć na drugim biegu. Prędkość drugiego biegu jest taka sama jak pierwszego i dodam że na pierwszym biegu można ciągać przyczepy ze zbożem można opony palić wszystko jest dobrze a na drugim sama się nie może uciągnąć i nieraz stanie.
    • Gość
      Przez Gość
      Witam wszystkich,
      Od dłuższego czasu śledzę sobie nasz rynek maszyn rolniczych, fora rolnicze i z tego co zauważyłem trudno w naszym polskim internecie znaleźć jakąś sensowną stronę, na której można by poczytać albo pooglądać różne nowinki związane z rolnictwem. Mam tutaj na myśli różnego rodzaju testy maszyn, wyniki badań naukowych, testów polowych, ciekawe nowe rozwiązania.
      Z rozmów z wieloma róznymi rolnikami wynika, że oni szukają takich rzeczy, chcą być na czasie i wprowadzać ciekawe rozwiązania do swoich gospodarstw, ale dużo rzeczy trudno po prostu znaleźć.
      Co myślicie o stworzeniu takiej strony? Czy interesowałyby was takie rzeczy?
      Z tego co czytam po różnych wątkach to przewijają się tutaj tego typu rzeczy, ale raczej trudno coś znaleźć jak się szuka czegoś konkretnego. Także chętnie posłucham waszych opinii:)  
    • Przez gutfi888
      Cześć
      Mam problem z ciagnikiem valmet 855 otóż musiałem przerobić trochę układ hydrauliczny i dodałem pompę na dwa paski do układu kierowniczego chodził dobrze do teraz problem polega na tym ze nie skręca w prawą stronę w lewo nie ma problemu ale nie wiem czy siadła pompa czy coś innego
    • Przez Kredens1337
      Witam,
      czy orientuje się ktoś jak spisują się tego typu ładowarki, może ktoś używa w gospodarstwie? Przeglądając aukcje można zauważyć przewagę cenową przy tych samych rocznikach w stosunku do przegubowych.

Ja potrzebowałbym do spychania obornika z kanału, może do załadunku wozu, zwożenia beli, różnych codziennych obowiązków.

Upatrzyłem sobie Komatsu. Ktoś orientuje się może jak z częsciami i serwisem do tej maszyny w Polsce?
      Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...
v