rozrzutnik z własna hydraulika
-
Podobna zawartość
-
Przez zyzek
Orientuje się ktoś może, co może być przyczyną tego, że co chwila pękają tarczki sprzęgła przeciążeniowego w polskim rozrzutniku? Oryginalne działały przez lata, a po wymianie sypią się co kilka-kilkanaście rozrzutników.
Chodzi o ten element:
Powodem jest słaba jakość nowych tarczek, czy przyczyna może być inna? Wie ktoś może gdzie kupić tarczki, które powinny wytrzymać dłużej?
-
Przez blake17
Jakis czas temu zlamal mi sie rozrzutnik na zaczepie. Padl pomysl zeby zdjac aparat i zostawic sam posuw. Bedzie sluzyl jako przyczepa do wywozu obornika. Pozostala kwestia przeniesienia napedu, przy zlamaniu skrzywil sie i rozlecial wal. Nie moge znalezc zadnego katalogu i nie mam pojecia jak to zlozyc. Pomoze ktos?
-
Przez Marek4774
Pytanie co lepiej sie sprawdza ? Chce kupic używany rozrzutnik obornika (mały 4 t. )a występują na poduszkach gumowych i na resorach i nie wiem jaki wybrać, ktory lepszy ? Ktoś ma doswiadczenia za takim i z takim ?
-
Przez raszpl
Witam, mam problem z MF 3060, a mianowicie chodzi o cisnienie oleju. Od jakiegos czasu zaświeca mi sie kontrolka " cisnienia oleju" a co za tym idzie, przedni napęd sam sie włącza. Robi sie tak podczas zdjecia nogi z gazu. Obawiam sie że czeka mnie wymiana pompy hydraulicznej. Przyczyną zapewne była duza ilosc opiłków metalu która pojawila sie z hamulcow w ktorych wytarly sie okladziny i co za tym idzie metal ocieral o metal. Mógłby mi ktos dać jakies rady, wskazowki co sprawdzić zeby upewnic sie cos mu dolega albo co mnie czeka z jego przyszłością?
Z góry dzieki za odpowiedzi.
-
Przez zetor7352
Witam.mam problem z zalaczeniem mlocarni w jd 2058 hillmaster.zalacza wtedy tylko kiedy np.trzyma sie podnoszenie hederu i zalacza zawor przelewowy.cisnienia na pompach ok pomierzone.cisnienie na zaworze redukcyjnym tez ok.jaka moze byc przyczyna? Ktos cos.z gory dzieki
-

Rekomendowane odpowiedzi
Hydraulika mf 690
Rozrzutnik