Kredyty w dwóch bankach jednocześnie??
-
Podobna zawartość
-
Przez jedrysekjarek
Witam wszystkich
Zakupiłem 2 rozdzielacze hydrauliczne monoblokowe. Myślałem ze wystarczy podłączyć je szeregowo ale się myliłem. Rozdzielacze maja wejścia oznaczone literami N , T , P. I podobno trzeba cos wkrecic w litere N ale nie wiem co i jak . Moze ktos to juz robił i mi pomoze. Dowiedziałem sie tez ze z kazdego rozdzielacza musi byc osobny waz do zbiornika
-
Przez biznes12
Witam
nie mogłem znaleźć na forum nic o tych kredytach więc pytam się czy brał go ktoś z was? czy nie ma tam żadnych "chaczyków"? bo ludzie róznie gadają a oferta jest bardzo kusząca z góry dzięki za odp.
-
Przez gjanicki
Zasięgnąłem wiedzy. W Idea Expert mają kredyty dla rolników: minimalny okres prowadzenia gospodarstwa rolnego już od 6 miesięcy. maksymalna kwota kredytu – nawet do 2 mln zl.
dlugi okres kredytowania – do 5 lat z mozliwoscia przedluzenia
bez koniecznosci przedkladania biznesplanu
Co wy na to?
-
Przez Kondzio342
Panowie jak zrobic zeby podnosnik jak i hydraulika chodzila razem w 3512. Bo gdzies kiedys widzialem ze mozna przerobic inny rozdzielacz boczny węże i da sie to ogarnac. Czy ktos takiego cos robił??? -
Przez Rzodkiewka
Witajcie😊
szukam przydomowego pastwiska z wiatą (stajenką) oraz dostępem do wody dla dwóch koni ,w kujawsko-pomorskim.Wysokość comiesięcznej opłaty do uzgodnienia.
Z góry bardzo dziękuję za oferty !
-

Rekomendowane odpowiedzi
Minister Stefan Krajewski ogłosił wsparcie dla rolników
Opryskiwacz AMAZONE 600l 12+3m