Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witajcie

Znajomy chciałby kupić sieczkarnię do 100k plnów, Jaki z modeli serii 600 szukać? JAkie są typowe przpadłości tych maszyn na co zwracać uwagę, Docelowoma być cięte maks do 50 ha w sezonie, Czy lepiej poszukać maszyne serii 800 do 200k ?

Opublikowano

a czym ten model różni się np od modelu 690 ? Znajomy planował się zmieścić w budżecie 100tys zł Maszyna, kemper choć nie koniecznie, moze być również 4 rzędowy ewentualnie zrobić jakiś przeglad w tej tcenie do 100tys

Opublikowano

napewno rużni się kabiną wyposażeniem w środku kabiny 'no i z tego co się oriętuję to 695 ma trochę mocniejszy silnik ja mam mengele 5600 dużo tańsza komfort taki sam a kosiłem wczoraj koło 695 i wniczym nie byłem gorszy a nawet lepszy szczerze polecałbym mengele ale w dobrym stanie wydajność mojej to 1.2 ha na godzinę przeciętnie ja po moją byłem w niemczech naprawdę polecam

Opublikowano

czym sie dokładnie róznią modele 690, 690sl, 695, 695sl, 695sl mega na co zwrócic uwage przy kupnie takiej sieczkarni który model polecacie co sie psuje itd chce zakupić głównie w celach zarobkowych ok 150h rocznie do ściecia do wydania mam ok 60-70 tyś.