-
Podobna zawartość
-
Przez faofar
witam
mam takie pytanko czy ktoś zna może wymiar uszczelniacza na przedniej zwolnicy???
podcieka mi ciut nowy w serwisie 220zł
pomocy!
-
Przez mireek111
witam , sprawdzałem dzis poziom oleju w zwolnicach i nie wiem po którą śrube nalać, tą z tyłu na klucz 22 (,oznaczoną na zdjeciu jedynką) czy tą niżej od środka ciągnika na klucz 14 ? ( oznaczona na zdjeciu dwójką)
-
Przez ZETOR10540Marek
Witam kolegów. Mam problem z zetorem 10540. Stuka mi coś z lewej strony z tyłu tak jakby uszkodziło się łożysko w zwolnicy. Niestety rozpołowiłem zwojnice i wszystko jest w idealnym stanie. Wymontowałem przystawkę od przedniego napędu okazało się żę uszkodziło koła zębate + koło zębate w skrzyni biegów. Kolejnym etapem było rozpołowienie skrzyni i wymiana tego koła zębatego jak i regeneracja przystawki. Wszystko się uspokoiło lecz gdy dzisiaj jechalem bylo dziwne stukanie bez przedniego napedu z tej samej strony. po chwili wszystko ustalo. Kolejna objawa jest taka ze słabo opuszcza podnośnik a podnosi normalnie. i słabo przerzuca pół biegi. koledzy co radzicie mi zrobic w takiej sytuacji??? Dodam jeszcze ze satelity w moście sa ok.
-
Przez adamwojtczak
5 razy miga kontrolka pomarańczowa taki trybik w instr. obsługi pisze błąd czujnika ciśnienia sprzęgła jest taki czujnik w tym ciągniku ?
-
Przez alan1604
Witam, mam problem z bizonem, pękła nam ostatnio pochwa lewego koła i na półosi się tylko trzymało, więc chcieliśmy ją wymienić ale po odkręceniu wszystkich śrub i wszystko co by ją trzymało nie potrafiliśmy jej ściągnąć na różne sposoby, więc poskręcaliśmy taj jak było a pochwę zespawaliśmy ale znowu pękła i teraz jest problem bo mamy drugą ale nie mamy jak zdemontować tam tej starej bo zejść nie chce ???? Piszcie jak wy zdemontowaliście bo kosić nie można
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z siewnikiem Jota Z Pom Brodnica
Ursus C328