MF 6480 cr - spalanie
-
Podobna zawartość
-
Przez Walczaklu
Witam.
Traktor jak w temacie 2008r na perkinsie common rail ... problem wystąpił z jednym wtryskiwaczem ale to już opanowane...
Podczas diagnozy odpiąłem wtyczkę z regulatora ciśnienia na pompie i od tamtej chwili stracił komunikację z ECU silnika ...
czy jest możliwe że te sterowniki się jakoś blokują ? w manualu doczytałem że jak jest zwarcie na can to takie coś się dzieje z tym że manual jeszcze nie zahaczył o silniki na CR i nie mam instrukcji do tego ...
Może miał ktoś taki przypadek
-
Przez witek88
Witam, jest ktoś w stanie powiedzieć mi co jest powodem braku reakcji podnośnika, film z błyskami pokazuje błąd.
-
Przez Soltys85
Witam! Siadła mi pompa wtryskowa i dziwi mnie pewna rzecz w Korbanku powiedzieli mi ze taka pompa kosztuje 13tys natomiast w lokalnym sklepie podałem nr i koszt 4 rzetys jak to mozliwe, sprzedawca mówił ze jest orginala Boscha. Czy jest to jakis zamiennnik?? Przykładowo mowił ze do Claasa w serwisie chcieli 11tys a oni mieli za 6 czy serwisy tak zawyzaja cene?? Chociaz słyszałem ze te pompy tanie nie sa. Co o tym sadzicie ?? Bo chce zrobic to dobrze...
-
Przez pulek227
Witam,
Mam problem z podnosnikiem w MF 6480
Mianowicie podnosnik nie odpowiada i dioda kontrolna mruga i jak poczytalem na forum to chyba jest to blad 2-2
Mam pytanie czy jest jakis sposob zeby zrestartowac komputer od ehr.
-

Rekomendowane odpowiedzi
claas Mega 360 czy lexion 520/510
MF 6480 + Zestaw uprawowo - siewny Unia 3m