antena do radia a wzmacniacz
-
Podobna zawartość
-
Przez wojtas00
Witam wszystkich użytkowników agrofoto jak widzicie w temacie mam taki problem-Nie mogę wyłączyć przodu i włączyć wzmacniacza.
pomóżcie mi albo doradźcie co to moze być??????
-
Przez pandanger
Witam. Chcę zamontować radio i głośniki w Forterze. I o ile na radio jest wnęka w kokpicie to o głośnikach producent już nie pomyślał (w moim starym 5340 już były dziury na głośniki a tu nie ma).
Jak poradziliście sobie z tym problemem, czy wycinać dziury samemu? Górny kokpit jest bardzo niesymetryczny, tzn. jeden głośnik byłby skierowany w dół drugi jakoś pod skosem Jak macie wskazówki to piszcie.
-
Przez kiernoz
Witam. Mam problem z wyżej wymienionym traktorem. Podczas jazdy, gdy używam wzmacniacza momentu, pierwszy zakres czasem nie chce się włączyć, rozłączyć albo działa z opóźnieniem. Natomiast drugi zakres nie działa w zasadzie w ogóle, lecz gdy czasem się załączy to sam się rozłącza i ciągnik się zatrzymuje, po chwili ciągnik "szarpnie" gwałtownie do przodu. Proszę o pomoc. Z góry bardzo serdecznie dziękuję.
-
Przez MichaBonin
witam!
jaka może być przyczyna że drugi półbieg się ślizga a pierwszy normalnie działa ? Ciągnik to forterra 135 z 2012 roku . Elektrozawór czy cos poważniejszego? Rozebrałem podłogę żeby dostać się do zaworów , sprawdziłem napięcia na złączach i jest ok. Olej też jest w normie. podejrzewałem że może sprzęgło ale jest w porządku.
P.S. nie wiem czy jest taki temat już bo nie mam czasu na szukanie .
-
Przez arion650
Witam.Mam pytanie odnośnie wymiany radia oryginalnego w Pronarze 1025 ponieważ nie wiem jak je wyjąć i nie wiem czy nie trzeba zdejmować do tego podsufitki.Prosze o szybką odpowiedz jeżeli ktoś to robił.
PS.Z góry dziękuje,pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Oświetlenie robocze P+T ZETOR 6340 - instalacja elektryczna
Zetor 12011 1977r