nowy nabytek JX100U - problemy
Sprawdź nowy nabytek JX100U - problemy na AgroTesty.pl
Case IH JX100U Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez tomek281
Witam, posiadam Ursusa 2812 ze wspomganiem na orbitrolu, wszystko działało dobrze i lekko, ale ostatnio ciągnik stał kilka godzin na dużym słońcu i kiedy do niego wsiadłem mogłem kręcić kierownicą przy wyłączonym silniku bez reakcji na kołach, a po zapaleniu wspomaganie prawie nie działa, chodzi strasznie ciężko, a kierownicą jakoś szarpie. Czy to może być wina oleju? Na pewno długo nie był wymieniany.
-
Przez Lukas_jestem
Mam problem z zaczęciem beli, czy ktoś już sie z tym uporał ? Da sie to jakos wyregulować ? Takze nastepnym problemem jest zbieranie sie słomy u góry na pasach, przez co musze co 3/4 bele ja czyscić, co przy 20 hektarach prasowania strasznie zabiera moj cenny czas. Jesli macie jakies pomysły na rozwiazanie tych problemow to pomozcie, z gory dziekuje.
-
Przez tomek2201
Witam. Czasami pojawia się problem z polbiegami. Wczoraj jak zaczynałem pracować ciągnikiem polbiegi działały a później przestały. Sprawdzałem opór na cewkach i wtyczki i wszystko wydaje się w porządku a polbiegi nie mogłem zmienić. Po odpaleniu na wyświetlaczu przeskakują od 4 do 1 i tak zostaje i nie mogłem zmienić. Dziś rano wsiadłem do traktora i wszystko działa. Czasem się tak dzieje a czasem od początku nie ma a później znów są. Gdzie szukać problemu? Dlaczego się tak zacinają? -
Przez Darek914
Mam problemy z temperaturą w czasie orki temperatura wchodzi na 90 stopni raz 80 raz 85 i tak raz za razem nie wiem co jest.Nowa uszczelka pod głowicą termostat nowy ,czy miał ktoś taki problem?
-
Przez farmer-f13
Brak reakcji podczas przełączania polbiegow w jasku 6410. Na wyświetlaczu pokazuje zmianę po czym znikają numerki z wyświetlacza i zapala się żółta kontrolka z trybikiem i niebieska "i". Pokazuje kod błędu PEC 131 i 132 udało mi się ustalić że to oznacza jakiś problem z silniczkiem krokowym ale na sucho bez opalania dzieje się identycznie
-

Rekomendowane odpowiedzi
NH T5.90 Hilo czy Case Farmall 90C Hilo?
Sulky DX20