Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

osadzasz mnie własnie po tym jak krytykowałem takie zachowanie...jako '' niewiernego ''

bo innej podstawy nie masz bo nigdzie nie napisałem że jestem niewierzący 

to są właśnie twoje normy ''katolika'' od siedmiu boleści...jechanie po rodzinie której nie znasz i po ''wierze '' o której jak widać nie masz pojęcia 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Robisz to samo . Nie każę nikomu być katolikiem , tylko szanować wolę większości , a także wyśmiewam na pozowanie na takiego który nie patrzy na kościół , a bardzo często bywa że zapierdziela tam razem z innymi . Bo co by ludzie powiedzieli .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
10 minut temu, ogarek napisał:

to w niedziele ustawowa cisza obowiązuje ....:D

kurła brałeś co ? :D

kurła burczałem rano jeleniem żeby pasze zapodać zwierzakom ,,,dobrze że kto policji nie zawezwał .....:P 

Nie chodzi mi o zwykłe czynności weż w zwartej zabudowie piłą drzewo tnij czy nawet trawę koś

https://otico.pl/blog/czy-sasiad-moze-kosic-trawe-w-niedziele/

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Robisz to samo . Nie każę nikomu być katolikiem , tylko szanować wolę większości , a także wyśmiewam na pozowanie na takiego który nie patrzy na kościół , a bardzo często bywa że zapierdziela tam razem z innymi . Bo co by ludzie powiedzieli .

Ta wola większości, to brzmi trochę jak demokracja. o.O

Opublikowano (edytowane)

staszek131415

staszek no i co ? jasno napisane że nie ma normy prawnej która tego zabrania ...jak udowodnisz ze robi to złośliwie ? 

generalnie to problem ten nie dotyczy rolników ...popatrz sobie na działkowiczów jak napierdalają na działkach w niedziele i co ? 

zetorek już nie pisz o swoim zachowaniu...  bo widać ze tak robisz   bo zawsze padają u ciebie takie argument z własnych zachowań i tyle 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
25 minut temu, staszek131415 napisał:

Nie  chodzi mi o Pismo Święte tylko dzień ustawowo wolny od pracy za zakłócanie ciszy zapłacisz karę jeśli ktoś wezwie policję

Typowy PIS-ior tylko by karał a swoich grzeszków to nie widzi. 

Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

.popatrz sobie na działkowiczów jak napierdalają na działkach w niedziele i co ? 

Mnóstwo ludzi robi w niedzielę . Jednak to nie powód by to się stało normą społeczną .

Opublikowano (edytowane)

a może jest to własnie odrzucenie norm hipokrytów co klękają w niedziele przed ołtarzem bo  są zwykłymi łajzami i leniami 

a to zasady katolickie to już norma społeczna ? ...nie robię i nie przeszkadza mi i nie obchodzi mnie kto co robi sobie w niedzielę  

bo z tego co obserwuje to te normy większość ma gdzieś ....więc jak jet naprawdę z tą większością bo ponoć większość ma racje ?   

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wreszcie jądro problemu "Stało się normą społeczną "Kto pisał że pracuje w niedzielę notorycznie? Prawie wszyscy pisali o wyjątkowych sytuacjach kilka razy w roku( za wyjątkiem hodowców) a zagorzali rozdmuchali problem na 50 stron 

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

.nie robię i nie przeszkadza mi i nie obchodzi mnie kto co robi sobie w niedzielę  

A ja jednak wolałbym by w niedzielę czy np. Boże Ciało nikt z rozrzutnikiem gnoju w procesję się nie pchał . Ot tyle .

Opublikowano (edytowane)

to są skrajne zachowania i nie są dobrym przykładem dla nikogo ...niemniej mamy wolność i dlaczego ''niewierny'' ma się stosować do twojej woli i twoich zasad jeśli wyznaje inne ?  prawo tego zabrania czy jak ? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

A ja jednak wolałbym by w niedzielę czy np. Boże Ciało nikt z rozrzutnikiem gnoju w procesję się nie pchał . Ot tyle .

Pierdolnij się w czerep z tym Bożym ciałem i wożeniem gnoju Wpierw go trzeba mieć (ten gnój) .Ot tyle

Opublikowano
15 minut temu, PRIMO napisał:

Typowy PIS-ior tylko by karał a swoich grzeszków to nie widzi. 

Ciekawy masz sposób klasyfikcji ludzi ale tym co najbardziej praca wniedzielę przeszkadza to akurat deklarują że są  niewierzący

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Jedynie trochę je szanować . Mi wystarczy .

skoro ty nie szanujesz innych zasad np. ''niewiernych''  to dlaczego żądasz aby szanować twoje ...niech sobie wozi co mnie to obchodzi ?

wpadasz na działki i ryczysz nie robić bo mi to przeszkadza ? a może co na policje zadzwonisz jak staszek ? 

nic nie zrobisz boś pan nikt co na forum pisze tylko pierdu,pierd ...ot taka prawda :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się że szanuję , o ile nie są wulgarne i na pokaz . Tak np z jechowymi zawsze chętnie rozmawiam .

Taki przykładzik . Byłem w samo południe na mszy w niedzielę , na chrzcie . Zaraz za parkanem napierał jakimś byczym traktorem z sieczkarnią . Nikt w gościa kamieniami nie rzucał , ale czy to nie była skrajność w wykonaniu tego pana ? Nie mógł tej jednej godziny się powstrzymać ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
4 minuty temu, staszek131415 napisał:

Ciekawy masz sposób klasyfikcji ludzi ale tym co najbardziej praca wniedzielę przeszkadza to akurat deklarują że są  niewierzący

Tu masz w 100%-ach rację. 😎

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, zetorki12 napisał:

Wydaje mi się że szanuję , o ile nie są wulgarne i na pokaz . Tak np z jechowymi zawsze chętnie rozmawiam .

:D:D:D:D....tak samo jak ci się wydaje  że masz prawo poprawiać innych bo pozujesz na polonistę ? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

len i pozorant uczy innych   norm społecznych i katolickich   ...na szczęście większość ma takich gdzieś 

proponuje poczytać co stało się w katolickich krajach co były bardziej katolickie jak my ...a dowiesz się fetorku  do czego te'' normy katolickie''  doprowadziły 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wiem . Tak samo innych obchodzę jak i ty . :D

Masz chłopak przerośnięte ego i stąd ta ciągła frustracja . Mam ochotę to gadam i nikt nie musi mnie słuchać . To ty masz ciągle z tym problem i ciągle mnie wyzywasz próbując mnie zdenerwować . :D

3 minuty temu, ogarek napisał:

len i pozorant uczy innych   norm społecznych i katolickich   ...na szczęście większość ma takich gdzieś 

proponuje poczytać co stało się w katolickich krajach co były bardziej katolickie jak my ...a dowiesz się fetorku  do czego te'' normy katolickie''  doprowadziły